maastricht familiedag

Maastricht Familiedag (27)

Bar-Restaurant Villeneuve

MAASTRICHT, LIMBURG - Bij Bar-Restaurant Villeneuve in Maastricht is het genieten van eten met een mediterrane inslag. Lekkere wijn en een goede sfeer zorgen voor een leuke avond.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,50

Restaurant Sooothai

MAASTRICHT, LIMBURG - Thais restaurant Sukhothai is opgenomen in de Michelin-gids en maakt alle gerechten nog op authentieke wijze met ingrediënten rechtstreeks uit Thailand.

's maandags gesloten

entree vanaf € 11,50

Restaurant Witloof

MAASTRICHT, LIMBURG - Ontdek de Belgische keuken bij restaurant Witloof in Maastricht en geniet van authentieke gerechten als waterzooi, mossels hutspotten, kroketten en frieten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 26,75

Theater aan het Vrijthof

MAASTRICHT, LIMBURG - Grote namen als Theo Maassen, Guus Meeuwis en vele bekende orkesten ontbreken niet in het Theater aan het prachtige Vrijthof in Maastricht.

's zondags gesloten

entree vanaf € 35,00

Skibaan Dousberg

MAASTRICHT, LIMBURG - Skibaan Dousberg heeft verschillende hoogtes en breedtes. Op sommige hoogtes is de baan te vergelijken met een rode piste.

open op zondag, maandag, woensdag en vrijdag

entree vanaf € 8,00

Sint-Pietersberg

MAASTRICHT, LIMBURG - Sint-Pietersberg is een groot natuurgebied aan de rand van Maastricht. Wandel langs de mergelgroeve, verken de oehoevallei en geniet in de zomer van de vlinders die er rondvliegen. Vanaf een hoog plateau bekijk je het hele gebied.

elke dag geopend

entree gratis

Eetcafé Rilette

MAASTRICHT, LIMBURG - Proef de mediterrane sfeer bij Eetcafé Rilette. Vroeger een bruincafé, nu een prachtig restaurant.

elke dag geopend

entree vanaf € 9,75