1

Wat te doen in Olland en omgeving

Dagje Olland, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Olland:

Pannenkoekenboerderij De Kabouter

schijndel, Noord-Brabant (4.05km)  -  Zin in lekkere pannenkoeken? Pannenkoekenboerderij De Kabouter heeft de pan al warm! Kinderen die zijn uitgegeten, leven zich in de achtertuin uit in de leuke speeltuin, racen op de skelters en springen op de trampoline.

Automuseum Classic Park

boxtel, Noord-Brabant (4.19km)  -  Ben je een liefhebber van oldtimers? Dan is Classic Park jouw paradijs! Hier kun je je vergapen aan de fonkelende motorkappen van Ferrari's, Rolls-Royce en Porsches. De collectie wisselt voortdurend door in- en verkoop van de auto's.

Kinderboerderij Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (4.57km)  -  Kom met je kids naar Kinderboerderij Boxtel! Je vindt hier ezels, koeien, geiten, schapen en nog veel meer dieren.

Landgoed Velder

liempde, Noord-Brabant (5.18km)  -  Landgoed Velder ligt prachtig in de bossen, maar ook centraal langs de A2 en de spoorlijn Boxtel-Eindhoven. Het landgoed leent zich uitstekend voor evenementen.

Podium Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (5.71km)  -  Podium Boxtel is een klein en knus theater, met een divers programma.

BestZOO

best, Noord-Brabant (5.75km)  -  Zuid-Amerikaanse apen, beermarters, servals en buideldieren uit Australië. In het kleinschalige dierenpark BestZOO wonen dieren in alle soorten en maten vanuit de hele wereld.

Dagje plezier bij Toon Vertier

oirschot, Noord-Brabant (5.86km)  -  Een familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Of toch maar een Hollandse avond, Wie is de Mol of een Dagje Brabant of Toeren op grootmoeders Solex? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Toon Vertier!

Museum Vekemans

boxtel, Noord-Brabant (5.95km)  -  Wassen en strijken lijkt zo gewoon, maar wie iets beter kijkt ziet een hele boeiende geschiedenis. In het Museum Vekemans duikt de bezoeker in deze geschiedenis!

Hart van het Groene Woud

boxtel, Noord-Brabant (6.2km)  -  Wandel van station Boxtel naar station Best door bossen en landgoederen. Wie weet spot je wel een edelhert in natuurgebied De Scheeken!

Oertijdmuseum Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (6.72km)  -  Oertijdmuseum Boxtel brengt de geschiedenis van Nederlandse aarde in beeld. Het museum heeft 1000 vierkante meter aan expositieruimtes. Er ligt onder andere een skelet van één van de oudste mensen ooit gevonden: Lucy.

Recreatieplas De Langspier

boxtel, Noord-Brabant (7.47km)  -  Recreatieplas De Langspier is een natuurzwembad tussen Boxtel en Esch. Geniet van het heldere water, een uitgestrekt zandstrand en de groene ligweiden.

Historia Park

best, Noord-Brabant (7.58km)  -  Sumoworstelen, simulatievliegen of boogschieten. Op Park Historia is voor iedereen wat te beleven! Breng een bezoek aan één van de musea en geniet van een heerlijke maaltijd bij Brasserie 't Boshuys.

Speelgoedmuseum het Spelebos

best, Noord-Brabant (7.58km)  -  Ga terug naar je kindertijd! Laat beren zingen en zet Barbie en Ken in de spotlights. In speelgoedmuseum het Spelebos komt oud en nieuw speelgoed tot leven.

DoeNederland.nlDoeNederland.nl

DoeNederland.nl

Bestel direct met korting! Op zoek naar een origineel uitstapje met je vrienden, familie, collega's of teamgenoten? Ga dan op avontuur met de spannende games van DoeNederland. Beantwoord vragen, ontcijfer codes en speur naar interessante weetjes. Te voet, op de step of in VR.