Dagje Uit met Kinderen Stoutenburg en omgeving

Gevonden in de buurt van Stoutenburg:

Natuurspeelplek Waterwingebied

amersfoort, Utrecht (1.59km)  -  Pak het touw vast, spring en vlieg! Spelen in de natuur is een hele beleving. Bouw een hut van boomstammen, leef je uit op de matschommel of vindt de weg in de doolhof van gevlochten takken.

Stadsboerderij De Vosheuvel

amersfoort, Utrecht (2.31km)  -  Op Stadsboerderij De Vosheuvel vind je allerlei boerderijdieren. Van konijnen tot hanen en van cavia's tot varkens. Kinderen kunnen zich hier naar hartenlust uitleven.

Theefeestje Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.69km)  -  Voor iedereen die van high tea houdt, is Theefeestje een waar paradijs. Maar ook voor wie van lekkere dingen maken houdt: kom cupcakes versieren of bonbons maken!

Coffee Corazon

amersfoort, Utrecht (2.99km)  -  Een heerlijk kopje koffie en een goed boek in het centrum van Amersfoort. Coffee Corazon heeft voor iedereen wel iets lekkers, ook voor de kinderen!

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (3.45km)  -  Een dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden. Vermaak je in de spannende stroomversnelling of roetsj van de spectaculaire waterglijbaan.

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (3.45km)  -  Geniet van bubbelbaden en de whirlpool bij zwembad Octopus in Leusden. Bij mooi weer gaan de deuren naar buiten open!

Live Escape Amersfoort

amersfoort, Utrecht (3.66km)  -  Escape rooms voor het hele gezin. Bij Live Escape Amersfoort is er een speciale kamer voor kinderen, niet te moeilijk en zeker niet te eng!