Eropuit met Jongeren Stoutenburg en omgeving

Gevonden in de buurt van Stoutenburg:

Op de step door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.62km)  -  Stap op de step in Amersfoort en ontdek hoe leuk steppen is. Langs de route zijn vele mogelijkheden om te eten, shoppen of een terrasje te pikken. Met de step kom je overal!

Walking dinner door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.85km)  -  Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

BUUF in de Serre

amersfoort, Utrecht (2.87km)  -  Bij BUUF in de Serre draait alles om taart. Lekkere, zoete taartjes voor bij de koffie en warme taart en quiches voor bij de lunch. Op een speciale locatie: in de serre van voormalige klooster de Mariënhof in Amersfoort.

Nul33

amersfoort, Utrecht (2.88km)  -  Eten, drinken en genieten bij Nul33 in hartje Amersfoort. In het weekend zijn hier soms liveoptredens.

Winkel en café BLUR

amersfoort, Utrecht (2.95km)  -  Mooie sieraden en plantjes, duurzame keukentools en heel veel kunstige hebbedingen. Bij BLUR in Amersfoort ben je aan het juiste aders voor duurzame en unieke items én een lekker kopje koffie.

Coffee Corazon

amersfoort, Utrecht (2.99km)  -  Een heerlijk kopje koffie en een goed boek in het centrum van Amersfoort. Coffee Corazon heeft voor iedereen wel iets lekkers, ook voor de kinderen!

Corazon Bakery

amersfoort, Utrecht (3.01km)  -  Bij Corazon Bakery in de Krommestraat bestel je de lekkerste taartjes, broodjes, sapjes en koffie. Of neem een vers brood mee naar huis!

De Lieve Vrouw

amersfoort, Utrecht (3.02km)  -  De Lieve Vrouw in Amersfoort is een filmhuis, theater en café in één. Een cultureel walhalla in hartje stad!

Stadscafé De Observant

amersfoort, Utrecht (3.26km)  -  Het gezellige stadscafé De Observant in Amersfoort ontvangt winkelend publiek met open armen, net als groepen, bruidsparen en zakelijke gezelschappen.