Eropuit met Jongeren Ter Heijde en omgeving

Gevonden in de buurt van Ter Heijde:

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (4.92km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

Bowling Ockenburgh Active

den haag, Zuid-Holland (5.04km)  -  Onderbreek de vergadering en ga lekker bowlen op één van de twaalf kunststofbanen. Of vier je kinderfeestje bij Ockenburgh Active in! Discobowlen is hier ook mogelijk.

Waterskibaan Wollebrand

honselersdijk, Zuid-Holland (6.46km)  -  Waterskiën, beachvolleyballen, boogschieten of toch liever een rondvaart? Bij Wollebrand valt te kiezen uit veel activiteiten. Er is zelfs de mogelijkheid om te trouwen bij Wollebrand!

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (10.33km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

Laaktheater

den haag, Zuid-Holland (10.34km)  -  In Laaktheater ontmoeten alle bewoners van Laak elkaar op het gebied van cultuur. Het resultaat: prachtige voorstellingen voor volwassenen, jongeren en kinderen.