Zwembad Ter Heijde en omgeving

Gevonden in de buurt van Ter Heijde:

-in the spotlights-

Zwembad Hoek van Holland

hoek van holland, Zuid-Holland (6.37km)  -  Het openluchtzwembad in Hoek van Holland is eenvoudig, maar biedt 's zomers verkoeling aan het hele gezin. Geniet ook van het zonnetje op de ligweide.

De Waterthor

den haag, Zuid-Holland (6.8km)  -  Kom gezellig zwemmen bij Zwembad De Waterthor in Den Haag! Zwem een wedstrijdje in het wedstrijdbad, volg een les in het instructiebad of speel met de kinderen in het peuterbad.

Sportcentrum Vreeloo

de lier, Zuid-Holland (7.56km)  -  In De Lier vind je het zwembad van Sportcentrum Vreeloo. Voor allerlei soorten waterpret ben je hier op de goede plek. Neem zwemles, speel waterpolo, doe mee met aquarobic of trek simpelweg baantjes.

Zwembad De Waterman

wateringen, Zuid-Holland (7.64km)  -  Openluchtzwembad De Waterman heeft drie verschillende baden en is een leuk dagje uit bij mooi weer. In de grote ligweide kun je heerlijk van de zon genieten.

Zwembad Zuiderpark

den haag, Zuid-Holland (8.63km)  -  Zwembad Zuiderpark is een leuk en speels recreatiebad voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een glijbaan en een wildwaterkreek.

Sportcentrum De Schilp

rijswijk, Zuid-Holland (9.01km)  -  Zwembad De Schilp biedt alles voor een spetterend dagje uit: veel verschillende baden, makkelijke bereikbaarheid en leuke activiteiten. Veel zwemplezier!

-in the spotlights-

Zwembad De Houtzagerij

den haag, Zuid-Holland (10.33km)  -  Zwembad De Houtzagerij in Den Haag heeft drie baden, waarvan twee met jetstreams. Kom naar Den Haag en beleef een heerlijk dagje uit met de kids!