Culturele Uitjes Ter Heijde en omgeving

Gevonden in de buurt van Ter Heijde:

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (4.92km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

Westlands Museum

honselersdijk, Zuid-Holland (5.86km)  -  Wat maakt het Westland zo bijzonder? Juist, de tuinbouw! Het Westlands Museum showt je de leukste weetjes en ontdekkingen over de geschiedenis van deze streek.

Zuiderparktheater Den Haag

den haag, Zuid-Holland (8.45km)  -  Bezoek het Zuiderparktheater in Den Haag en ontdek het openluchttheater dat gelegen is in de groene oase van het Zuiderpark. Verken muziek- en theatervoorstellingen, workshops en lessen lichamelijke opvoeding.

Literaire wandelroutes - Jan Siebelink

den haag, Zuid-Holland (9.55km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Jan Siebelink. Allemaal aan de hand van de kaarten die de schrijver zelf tekende voor zijn romans. Of ga naar Velp en Dieren en wandel door zijn roman Margje.

Kunstmuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (10.2km)  -  Het Kunstmuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

Theater De Vaillant

den haag, Zuid-Holland (10.25km)  -  Haags amateurtalent krijgt een podium in Theater De Vaillant. Van begin tot einde worden artiesten begeleid bij hun eigen productie. Bekijk wat de Schilderswijk allemaal in huis heeft!

Haags Openbaar Vervoer Museum

den haag, Zuid-Holland (10.3km)  -  Hoe reisden mensen vroeger naar hun werk? Het Haags Openbaar Vervoer Museum zet de geschiedenis van het openbaar vervoer op een rijtje. Je kunt zelfs meerijden in een historische tram; de Tourist Tram.