Culturele Uitjes Tull en 't Waal en omgeving

Gevonden in de buurt van Tull en 't Waal:

Museumwerf Vreeswijk

nieuwegein, Utrecht (2.55km)  -  Museumwerf Vreeswijk biedt met exposities en gerestaureerde oude schepen inzicht in de oude scheepsbouw, de aandrijving van vroegere schepen en de gangbare typen destijds. Het museum restaureert ook oude schepen.

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (6.15km)  -  De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

Hollandse Waterlinie

bunnik, Utrecht (6.26km)  -  Nederlands laatste verdediging tegen de vijand: de Hollandse Waterlinie. Bezoek dit historische stukje Nederland en geniet van prachtige natuur en spannende forten met leuke activiteiten!

Kasteeltoren IJsselstein

ijsselstein, Utrecht (6.62km)  -  De geschiedenis van IJsselstein herleeft in de Kasteeltoren. Acteurs vertellen het verhaal van de kasteelbewoners en er zijn speciale rondleidingen voor kinderen.

Kidsklompenpad Slagmaat

bunnik, Utrecht (7.2km)  -  Wandel door een fort, door een speelbos en langs leuke waterplekjes. Het Slagmaatpad Kids is een avontuurlijk pad dat helemaal gericht is op kinderen.

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (7.23km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

Het Waterliniepad

dordrecht, Zuid-Holland (7.23km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes langs de voormalige verdedigingslinies. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, bunkers, sluizen fraaie vestingstadjes. En hoewel je altijd dicht bij de randstad bent, loop je...

Circus Tadaa

ijsselstein, Utrecht (7.45km)  -  Bij Circus Tadaa word je een echte circusster! Leer de kunst van jongleren, koorddansen of eenwielfietsen en laat je vrienden of collega's versteld staan van jouw acrobatiek.