Eropuit met Jongeren Tull en 't Waal en omgeving

Gevonden in de buurt van Tull en 't Waal:

Test de supersnelle Wavesurfer van Down Under

nieuwegein, Utrecht (5.37km)  -  Voor wavesurfen of bodyboarden hoeft het niet zonnig te zijn. Bij Down Under bedwing je de golven lekker binnen. Pak een bodyboard of waveboard en probeer de Wavesurfer. Op vrijdag- en zaterdagavond extra gaaf met feestelijke discoverlichting!

Bowling en Partycentrum Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (5.69km)  -  Maak van het oer-Amerikaanse bowlen een interculturele ervaring! Geniet na het bowlen bijvoorbeeld van een Javaans buffet, kom tafelgrillen of boek bijvoorbeeld één van de bbq-arrangementen.

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (8.67km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

Louis Hartlooper Complex

utrecht, Utrecht (8.97km)  -  Filmpje pakken op een bijzondere locatie? Het Louis Hartlooper Complex draait oude klassiekers en filmhuisfilms in de voormalige politiepost in Utrecht.

Ga undercover in Utrecht met Team Undercover

utrecht, Utrecht (9.36km)  -  Ben jij de burgeragent die we zoeken? De laatste hoop voor Politie Nederland? Zorg jij samen met je team dat de koffer teruggevonden wordt? Een dag vol real life actie die je nooit meer vergeet. Pas op voor de overal loerende bendeleden!

Zwembad Den Hommel

utrecht, Utrecht (9.47km)  -  Duik in het warme recreatiebad van Zwembad Den Hommel in Utrecht en roetsj van de zeventig meter lange glijbaan af, trotseer de stroomversnelling en ontspan in het bubbelbad.

Olround Utrecht

utrecht, Utrecht (9.95km)  -  Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Olround Utrecht. Eerst lekker eten en dan je skills testen op de bowlingbaan.