Vriendinnendag Tull en 't Waal en omgeving

Gevonden in de buurt van Tull en 't Waal:

Korenmolen De Windotter

ijsselstein, Utrecht (6.41km)  -  Ben je op zoek naar echt ambachtelijk meel, bezoek dan de molenwinkel van korenmolen De Windotter in IJsselstein. Dit meel komt rechtstreeks van de molenstenen en smaakt net als vroeger! Niet te missen: de molen is één van de grootste van Nederland.

Amelis'Hof

bunnik, Utrecht (7.78km)  -  Bij de Amelis'Hof wordt geteeld op biodynamische wijze. De bonen, spruitjes, aardbeien en veel meer groeien op zonder bestrijdingsmiddelen. Koop groente en fruit van Amelis'Hof in de tuinwinkel. Bloemen uit bloementuin mag je zelf plukken.

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (8.65km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

E-chopper huren in Utrecht

utrecht, Utrecht (8.7km)  -  Ga als een echte biker op pad met een E-chopper! Stap op bij U-Chopper, naast stadion Galgenwaard, en verken het buitengebied op dit fluisterstille vervoersmiddel.

Louis Hartlooper Complex

utrecht, Utrecht (8.97km)  -  Filmpje pakken op een bijzondere locatie? Het Louis Hartlooper Complex draait oude klassiekers en filmhuisfilms in de voormalige politiepost in Utrecht.