Tips van de redactie

UITagenda  in Gelderland

Snuffelen bij de Briekantiek

tijdelijke activiteit heerewaarden, Gelderland, Oude steenfabriek  -  In en om de oude steenfabriek bij Heerewaarden kun je elke zaterdag komen snuffelen naar een enorme hoeveelheid aan unieke objecten.

geopend op zaterdag 28 januari 2023, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Winterse wandeling met snert - Veluwe

tijdelijke activiteit ermelo, Gelderland, Leuvenumse Bossen, parkeerplaats Poolseweg  -  Maak een heerlijke winterwandeling met de boswachter over de Veluwe bij Ermelo en warm je op met een kop snert.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zondag 29 januari 2023, 10:00 uur 

OERRR Natuurbelevingstocht Veluwezoom - Winter

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Tijdens deze tocht staat het ontdekken en het beleven van de natuur centraal.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zondag 29 januari 2023, 14:00 uur 

Met de gids op stap in Februari

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ga samen met onze gids van Natuurmonumentenop pad en laat je verrassen door de prachtigesfeer van Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn/haar duimpje en vertelt er van alles over. Soms kunnen we in februari al een vleugje van...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 februari 2023, 11:00 uur 

Wolven op de Veluwe - Ramenberg Loenen

tijdelijke activiteit loenen, Gelderland, Ramenberg, parkeerplaats Ramenberg  -  Ga mee met onze gidsen en ontdek alles over het leven van de wolf in Nederland. We gaan geen wolven zien, maar tijdens de wandeling door de Veluwse bossen praten de gidsen je uitgebreid bij over de wolf in Nederland. Uiteraard is er onderweg volop...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 4 februari 2023, 14:00 uur 

Volle maan op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ga mee met een avondwandeling op Veluwezoom en geniet van de volle maan en de sterrenhemel.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 5 februari 2023, 19:30 uur 

Winterse wandeling met snert - Veluwe

tijdelijke activiteit ermelo, Gelderland, Leuvenumse Bossen, parkeerplaats Poolseweg  -  Maak een heerlijke winterwandeling met de boswachter over de Veluwe bij Ermelo en warm je op met een kop snert.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 11 februari 2023, 10:00 uur 

Wolven op de Veluwe - Planken Wambuis

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland, Planken Wambuis, parkeerplaats Oud Reemst  -  Ga mee met onze gidsen en ontdek alles over het leven van de wolf in Nederland. We gaan geen wolven zien, maar tijdens de wandeling door de Veluwse bossen praten de gidsen je uitgebreid bij over de wolf in Nederland. Uiteraard is er onderweg volop...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 11 februari 2023, 14:00 uur 

Wandelen met de boswachter op de Veluwe - Reeënberg Loenen

tijdelijke activiteit loenen, Gelderland, Reeënberg, parkeerplaats Loenense Waterval  -  Begin de zondag goed met een prachtige ochtendwandeling en wandel met de boswachter mee door de bossen van Loenen. Voor de echte vroege vogels onder ons zijn er ook wandelingen opgenomen die extra vroeg in de ochtend starten.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 12 februari 2023, 09:30 uur 

OERRR Diersporen op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  In Nationaal Park Veluwezoom leven veel dieren. Je ziet ze alleen niet altijd. Als je meer van de sporen van dieren weet zie je steeds meer welke dieren wonen in het bos.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 12 februari 2023, 14:00 uur 

Jazz in het Kasteel - Denise Jannah

tijdelijke activiteit vorden, Gelderland, Hackfort, Kasteel Hackfort  -  Neerlands trots waar het gaat om jazz vocalen. Denise is de enige Nederlandse zangeres die door het befaamde Blue Note label ooit is getekend.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 12 februari 2023, 15:00 uur 

Rivieroevertocht Golberdingerwaard

tijdelijke activiteit culemborg, Gelderland, Werk aan het Spoel  -  Vaar op 23 juli mee op safarischip Blauwe Bever voor de Rivieroevervaart: Van Wijk bij Duurstede naar de Golberdingerwaard.Vanaf de inlaatsluis bij Fort Everdingen ga je met gids wandelen door de Goilberdingerwaard naar Werk aan het Spoel.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 23 juli 2023, van 14:00 uur tot 17:00 uur