UITagenda  informatiecentrum grevelingen

Activiteiten Informatiecentrum Grevelingen Uitagenda (2)

Lezing Noord-Friesland Buitendijks door Jeroen Wie

tijdelijke activiteit Kennis- en Ynformaasjesintrum Terp Hegebeintum  -  Lezing door onderzoeker en landschapsbiograaf Jeroen Wiersma over het ontstaan van het kwelderlandschap van Noord-Friesland Buitendijks.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 29 juni 2024, van 15:00 uur tot 16:00 uur 

Fotografieworkshop

tijdelijke activiteit Stap zaterdag 29 juni tijdens de bijzondere fotografieworkshop aan boord van de FutureLand Ferry. Fotograaf André Nijenhuis geeft bruikbare tips & tricks om een betoverende plaat te schieten. Hij beantwoord ook graag al je vragen!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 29 juni 2024, van 16:30 uur tot 20:00 uur 

Landschapmuseum

beek-ubbergen, Gelderland  -  Wandel door Hollandse glorie en laat je inspireren door elf miniatuurlandschappen, ontmoet de dassen of maak een stevige wandeling door demonstratiegebied Palland.

Informatiecentrum Grebbelinie

woudenberg, Utrecht  -  Informatiecentrum Grebbelinie vertelt je alles over de historische verdedigingslinie die liep van Rhenen tot Bunschoten. De bouw van de Grebbelinie begon in 1744, ten tijde van de Franse overheersing. Tot aan 1939 werden er aan de linie gewerkt.

Informatiecentrum Renkums Beekdal

renkum, Gelderland  -  Informatiecentrum Renkums Beekdal is mooi gelegen, aan de rand van het beekdal. Het centrum heeft vaste en wisselende exposities, een kleine natuurwinkel en een assortiment streekproducten. Je komt hier alles te weten over de Renkumse Poort.