UITagenda natuurparken

UITgelicht

Uitagenda (134)

Struinen langs kwelder, duin en strand

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, Bank van Banck  -  Op laarzen of hoge wandelschoenen lopen we vanaf de Bank van Banck via de Westerkwelder naar het strand en door de duinen terug naar het dorp.

geopend op maandag 8 augustus 2022, 07:00 uur 

Reegeul naar Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Veerdam  -  Een unieke combinatie van varen, zeehonden kijken en wadlopen naar Schiermonnikoog

geopend op maandag 8 augustus 2022, 07:30 uur 

OERRR Natuurontdektocht

tijdelijke activiteit ruinen, Drenthe, Bezoekerscentrum Dwingelderveld  -  Struin mee met de boswachter door de bossen van het Dwingelderveld. Deze wandeling is leuk voor ouders met kinderen van 4 t/m 8 jaar

geopend op maandag 8 augustus 2022, 10:00 uur 

Bosgeheimen voor kleuters

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Hazeweitje  -  kijken, voelen, ruiken voor jonge kinderen

geopend op maandag 8 augustus 2022, 10:00 uur 

Balgexpres op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, kruising Noorderstreek / Torenstreek  -  Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

geopend op maandag 8 augustus 2022, 11:00 uur 

Zeehondentocht met zandplaatlanding (Vriendschap)

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Veerdam  -  Tijdens deze boottocht vertellen wij je over het prachtige gebied en nemen je mee naar een zeehondenbank. Vervolgens varen we door naar de zandplaat waar we aanlanden.

geopend op maandag 8 augustus 2022, 11:30 uur 

Wadexcursie Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Maak kennis met de wondere wereld van het wad.

geopend op maandag 8 augustus 2022, 12:00 uur 

Wadexcursie Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Maak kennis met de wondere wereld van het wad.

geopend op maandag 8 augustus 2022, 12:00 uur 

Wadloopsnuffeltocht op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Jachthaven Schiermonnikoog (z-tickets 5320)  -  De wadloopsnuffeltocht is bedoeld voor iedereen die wel eens alle facetten van het echte wadlopen wil gaan uitproberen.

geopend op maandag 8 augustus 2022, 12:30 uur 

Fietstocht met verhalen op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, standplaats Informatiecentrum het Baken  -  Een ontspannen fietstocht langs de mooiste plekken van het eiland. Onderweg vertelt de gids van alles over de geschiedenis, cultuur en natuur van het eiland.

geopend op maandag 8 augustus 2022, 14:00 uur 

Avontuurlijke natuurtocht door Het Verdronken Land van Zuid-Beveland

tijdelijke activiteit Verdronken Land van Zuid-Beveland, Haven Rattekaai  -  Wandel mee tijdens een avontuurlijke tocht door geulen en over schorren en ontdek het grootste schorrengebied van de Oosterschelde en de bijzondere zoute planten en kustvogels die er voorkomen. Vooraf aanmelden verplicht.

geopend op maandag 8 augustus 2022, 18:45 uur 

OERRR Speuren naar Wild op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom, parkeerplaats Heuvenseweg  -  Ken jij de wilde dieren van Nationaal Park Veluwezoom?

geopend op maandag 8 augustus 2022, 19:00 uur 

Avondyoga op het strand met Marianne

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, Einde Badweg op het strand  -  Sluit je dag op Schiermonnikoog af met een moment voor jezelf door op het strand je te ontspannen met yoga en geniet van de zonsondergang.

geopend op maandag 8 augustus 2022, 19:30 uur