Tips van de redactie

Uittipskinderen in Achterhoek

Zoevende motoren op de Zwarte Cross

lichtenvoorde, Gelderland  -  Kijk je ogen uit bij de spannende motorstunts en theatervoorstellingen in de tipi. Voor gezelligheid hoef je niet ver te zoeken!

Ezeltje rijden bij Huis Verwolde

laren, Gelderland  -  Geen zin in de film Home Alone? Kom dan naar Huis Verwolde voor bijvoorbeeld een leuk tochtje op een ezel!

Zandsculpturen bewonderen

winterswijk, Gelderland  -  Zand, strand en hopelijk zon! Breng een bezoek aan Zandsculpturen Festival Winterswijk en doe mee met leuke workshops.

Rondje driedubbel D in Gelderland

doesburg, Gelderland  -  Een rondje driedubbel D? Wat is dat? Een extra grote stedentrip langs Dieren, Doesburg en Doetinchem. Veel plezier!

Uit in Zutphen

zutphen, Gelderland  -  Zutphen verbergt een schat aan bijzondere uitjes achter de stadsmuren. Klim er overheen en laat je verrassen in deze Hanzestad.

De boer op

warnsveld, Gelderland  -  Reikt je kennis van het boerenbestaan niet verder dan het televisiescherm en Boer zoekt Vrouw? Stap dan eens een echte stal binnen

Slag om Grolle

groenlo, Gelderland  -  In het weekend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 oktober wordt in Groenlo de ‘Slag om Grolle’, anno 1627 nagespeeld. Deze gebeurtenis zal zich afspelen op het terrein achter de Halve Maan. Er worden verschillende veldslagen nagespeeld tijdens...