Uittips natuur Alphen aan den Rijn

Uittipsnatuur in Alphen aan den Rijn (9)

Wandelen met rolstoelgebruikers

aarlanderveen  -  Lekker een eindje wandelen in de natuur. Het is voor velen makkelijk om uit dat grote aanbod van wandelroutes een leuke wandeling uit te zoeken. Voor rolstoelgebruikers is dat aanbod niet zo groot. Op de site rolstoelroute.nl staan verschillende...

Nachtbraken tussen de vogels bij Avifauna

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Avifauna doet 's avonds de deuren open voor een bijzonder evenement. Komt nachtbraken tussen de vogels voor het goede doel!

Ga op kraambezoek bij Vogelpark Avifauna

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Ontmoet de nieuwe kroost van vogelpark Avifauna. Het park maakt een unieke geboorte mee van vier loopvogels tegelijkertijd.

Tijgers Belly Wien mogelijk vrijgelaten

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  De vier tijgers van Circus Belly Wien zijn mogelijk een handje geholpen bij hun ontsnapping. Dat denkt de politie.

Tijgers op vrije voeten

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Vier tijgers van circus Belly Wien ontsnapten vanochten uit hun kooi. Eén van de dieren beet een kameel dood.

Win 4 tickets voor Land van Fluwel

prijsvraag Ga op avontuur in Land van Fluwel, een uitdagend speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Aan de Noord-Hollandse kust klimmen, rennen en vliegen de kleine springveertjes de hele dag heen en weer tussen attracties en speeltoestellen. Trotseer obstakels, scheur in een skelter over het...