Uittips van de redactie klimmen in Amsterdam

11 artikelen en reportages klimmen in amsterdam

De jaguar is terug in ARTIS!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De Amsterdamse dierentuin verwelkomt de prachtige roofdieren in hun nieuwe onderkomen.

De natuur als speelgoed

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Kom eens klimmen, klauteren en ravotten in een natuurspeeltuin. De kids vermaken zich prima en het kost geen cent!

There are nine million bicycles...

archief amsterdam, Noord-Holland  -  In Nederland zijn inmiddels al achttien miljoen fietsen. Ontdek de leukste fietsroutes op de Fiets en Wandelbeurs 2013!

Anne Frank-boom bloeit weer

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De Anne Frank-boom zit vol met jonge loten. Mogelijk groeit één van de loten uit tot een nieuwe boom.

Wat een held!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Anne Frank, Willem van Oranje, Johan Cruyff en Pim Fortuyn zijn mensen die iedereen kent en niet zomaar zal vergeten. Door velen worden zij als echte helden vereerd. Omdat het dit jaar het Michiel de Ruyter-jaar is, organiseert het Rijksmuseum...

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...