Uittips educatie-recreatie Groningen

Uittipseducatie-recreatie in Groningen (9)

Pas op voor Bommen Berend!

groningen, Groningen  -  De boze bisschop wist Groningen niet in te nemen. En dat is reden voor een feestje!

Pas op voor Bommen Berend!

groningen, Groningen  -  Kermis, paarden en dweilorkesten: de binnenstad van Groningen is één groot feest tijdens het Gronings Ontzet.

Rechtspraak met een knipoog

groningen, Groningen  -  Een stripfiguur die alles weet over de Nederlandse rechtspraak. Maak kennis met De Rechter in het Stripmuseum Groningen.

Hortus Haren klaar met reeën

haren, Groningen  -  Vijf reeën deden zich maandenlang te goed aan de planten in de Hortus Haren. Nu zijn de dieren eindelijk verdwenen.

Griezelen op sterk water

groningen, Groningen  -  Bekijk het menselijk lichaam van binnen en griezel van de potjes op sterk water in Universiteitsmuseum Groningen. Nog één week!

Jeugdtheaterdagen

groningen, Groningen  -  Begin november barsten de jaarlijkse theaterdagen weer los. Dit jaar wordt het nog mooier en grootser opgezet, ze bestaan namelijk vijf jaar. Drie dagen lang lekker in het hele land theater spelen. Geen saaie, degelijke en suffe optredens, maar...

Striptekenen in het museum

groningen, Groningen  -  In de komende herfstvakantie start het Nederlandse Stripmuseum met het geven van striptekenworkshops. Uiterst vaardige striptekenaars zijn speciaal uitgenodigd om kinderen de kneepjes van het vak bij te brengen. Twee keer per dag kan er een...