Wat te doen tuinen in Groningen

15 artikelen en reportages tuinen in groningen

Paasweekend in Groningen

archief groningen, Groningen  -  Groningen is dit jaar het decor voor de indrukwekkende Passion. Maar wat is er nog meer te doen rondom Pasen in Groningen?

Bezoek het China Light Festival

archief haren, Groningen  -  Waan je in het Verre Oosten met de prachtige Chinese lichtshow bij Hortus in Haren. Het festival duurt nog tot eind januari.

Dagje Groningen in de herfst

archief groningen, Groningen  -  Beklim de Martinitoren, bezoek het vernieuwde Groninger Museum of blijf een hapje eten. Er gaat niets boven Groningen, toch?

Zeehondje zoekt zwembad

archief pieterburen, Groningen  -  Een zwembad heb je met dit weer toch niet nodig, dus geef het aan een zeehond. De zeehondencrèche zit er om te springen.

Hortus Haren klaar met reeën

archief haren, Groningen  -  Vijf reeën deden zich maandenlang te goed aan de planten in de Hortus Haren. Nu zijn de dieren eindelijk verdwenen.

Groninger Museum verwelkomt Rusland

archief groningen, Groningen  -  Het Groninger Museum heropent op 19 december met werk van Russische kunstschilders. Het oriëntalisme viert hier hoogtij.

Reuzenlelie Hortus Haren bloeit toch

archief haren, Groningen  -  Bloeit 'ie wel of bloeit 'ie niet? De reuzenlelie in Hortus Haren hield bezoekers voor de gek. Dinsdagochtend bloeide hij alsnog.

Betoverd door Waterhouse

archief groningen, Groningen  -  Kent u John William Waterhouse? Nee? Toch is het een wereldberoemde schilder. Maak in het Groninger Museum kennis met zijn werk.

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Delft

prijsvraag Wat als er nou eens een speelparadijs was met een unieke peuterzone, een gratis rolschaatsbaan, een Lasergame (gratis bij een regulier ticket), comfortabele stoelen en een rolschaatsbaan? Dat klinkt als lekker veel actie voor de kinderen, zodat je als ouder geen omkijken naar ze hebt en zelf kunt...