Wat te doen kerstvakantie

5.487 artikelen en reportages kerstvakantie

Zandsculpturen bewonderen in Garderen!

Klein geluk in Hoorn

hoorn, Noord-Holland  -  Vijftig jaar na de eerste kennismaking Jan, Jans en de kinderen in weekblad Libelle, bekijk je in een speciale tentoonstelling in Museum van de 20e een uniek eerbetoon aan misschien wel de meest Hollandse stripfiguren die er bestaan.

Hier kun je weer naartoe!

landelijk  -  Na een korte break van twee weken mogen de deuren van de Nederlandse musea, attractieparken en dierentuinen weer open. Wij hebben een aantal leuke tips voor je.

What You See...

utrecht, Utrecht  -  What You See Festival in Utrecht toont bezoekers de waarde van diversiteit met creatieve expressievormen als dans, muziek, theater en debat.

Groningen in de ban van The Rolling Stones

groningen, Groningen  -  Iets later dan gepland, maar deze week openen in Groningen parallel aan elkaar twee tentoonstellingen over The Rolling Stones : 'Unzipped' in het Groninger Museum én 'Gimme Shelter' in de Der Aa-Kerk . De locaties liggen op een steenworp afstand...

Win 2 vrijkaartjes voor het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers

prijsvraag Levens redden op zee, zou jij dat kunnen? In het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers trotseer je windkracht 10 in de windtunnel, leer je scheepsknopen leggen en bevaar je woeste wateren in een vaarsimulator. Hier ontdek je alles over wat de helden van de KNRM, kustwacht en reddingsbrigade doen....