Uittips van de redactie kerstmarkten in Limburg

10 artikelen en reportages kerstmarkten in limburg

Verzot op een grot

valkenburg a/d geul, Limburg  -  Het zwakke licht van de lamp verlicht de grijswitte muren. Plots doet de gids het licht uit. Absolute duisternis.

Schaatsen op het Vrijthof

archief maastricht, Limburg  -  De winter wordt gezellig met Magisch Maastricht. Een schaatsbaan, een reuzenrad en honderden lichtjes maken het heel sfeervol!

Duik in een betoverende grot

archief valkenburg, Limburg  -  Verstopt in een grot hangt de mooiste kerstdecoratie, twinkelen er lichtjes en is de glühwein warm. Op naar sfeervol Valkenburg!

Christmas Parade door Valkenburg

archief valkenburg, Limburg  -  Vanavond trekt er een sprookjesachtige stoet vol versierde praalwagens door het centrum van Valkenburg. Merry Christmas!

Maastricht winkelstad van het jaar

archief maastricht, Limburg  -  Winkelen kan je er als de beste, maar wat is er eigenlijk nog meer te doen in Maastricht tijdens de feestelijke decembermaand.

Lange wintersfeer in Maastricht

archief maastricht, Limburg  -  Bijna is het weer zover. Voor de zesde keer is maastricht gehuld in wintersfeer. Dit jaar duurt Winterland maar liefst zes weken. Van zaterdag 27 november tot en met zondag 9 januari is het Vrijthof omgetoverd in een groot winterlandschap, terwijl...

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...