Tips van de redactie

Uittipswaterplezier in Noord-Brabant

Bootje varen op Bossche Binnendieze

den bosch, Noord-Brabant  -  Geen toerist mag Den Bosch verlaten zonder een tochtje over de Binnendieze. Een zuchtje wind, kabbelende golven: genieten!

Waan je in luilekkerland bij Duinoord

helvoirt, Noord-Brabant  -  Maakt het all-inclusive park Duinoord de verwachtingen waar? De mystery guest van de DagjeWeg.NL Award 2015 gingen op bezoek.

Laat je het water in lanceren!

tilburg, Noord-Brabant  -  Een duik nemen was nog nooit zo leuk! Laat je lanceren in Tilburg en plons in het verfrissende water!

Uit in Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant  -  Ontdek de Brabantse gezelligheid in Den Bosch! Een Bossche bol, de Sint Jan: allemaal even mooi en lekker!

Groene vlakten met een zachte G

den bosch, Noord-Brabant  -  Pak de blarenpleister uit de kast! DagjeWeg.NL wandelde door de Vughtse Lunetten en ontdekte een groene geschiedenis.

Pinksterfeesten Nistelrode

nistelrode, Noord-Brabant  -  Van 14 tot en met 17 mei vindt er in Nistelrode het jaarlijkse Pinksterfestijn plaats. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot een groots Brabants regio-evenement. De combinatie braderie en kermis zorgen al jarenlang voor veel plezier voor jong...

Prijsvraag: Win vier tickets voor Kasteel de Haar

Win vier tickets voor Kasteel de Haar

prijsvraag Vergaap je aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland: Kasteel de Haar! Kom binnen kijken en bewonder het schitterende interieur en wandel daarna door de uitgestrekt kasteeltuinen. Kinderen voelen zich even een echte prins of prinses tijdens een speurtocht door het imposante...