Uittips van de redactie waterplezier in Noord-Brabant

9 artikelen en reportages waterplezier in noord-brabant

Bootje varen op Bossche Binnendieze

den bosch, Noord-Brabant  -  Geen toerist mag Den Bosch verlaten zonder een tochtje over de Binnendieze. Een zuchtje wind, kabbelende golven: genieten!

Laat je het water in lanceren!

archief tilburg, Noord-Brabant  -  Een duik nemen was nog nooit zo leuk! Laat je lanceren in Tilburg en plons in het verfrissende water!

Uit in Den Bosch

archief den bosch, Noord-Brabant  -  Ontdek de Brabantse gezelligheid in Den Bosch! Een Bossche bol, de Sint Jan: allemaal even mooi en lekker!

Groene vlakten met een zachte G

archief den bosch, Noord-Brabant  -  Pak de blarenpleister uit de kast! DagjeWeg.NL wandelde door de Vughtse Lunetten en ontdekte een groene geschiedenis.

Pinksterfeesten Nistelrode

archief nistelrode, Noord-Brabant  -  Van 14 tot en met 17 mei vindt er in Nistelrode het jaarlijkse Pinksterfestijn plaats. Het is door de jaren heen uitgegroeid tot een groots Brabants regio-evenement. De combinatie braderie en kermis zorgen al jarenlang voor veel plezier voor jong...

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...