Tips van de redactie

Uittipsproeverij in Zuid-Limburg

Bourgondisch genieten in Gulpen

gulpen, Limburg  -  Drankje hier, hapje daar en je natuurlijk vergapen aan het prachtige Limburgse landschap. Kom bourgondisch genieten in Gulpen!

Culinair genieten in Maastricht

maastricht, Limburg  -  Schuif aan bij de tiende editie van Maastricht aan Tafel en geniet van allerlei culinaire hoogtepunten.

Hapje zoervleis of preskop?

maastricht, Limburg  -  Het weekend mogen we onszelf verwennen met lekkere hapjes en drankjes. En laat het nou in Maastricht vol staan met lekkers!

Geurende lavendeldagen

aalbeek, Limburg  -  Geniet van de heerlijke geuren en kleuren in de grootste lavendeltuin van Europa.

Dagje uit dit weekend

maastricht, Limburg  -  Films kijken of kunst bekijken? Wat voor weekend het ook wordt, DagjeWeg.NL heeft voor iedereen wat leuks gevonden.

Geen PUUR dit weekend

maastricht, Limburg  -  Culinaire liefhebbers, blijf dit weekend gewoon lekker in jullie eigen keuken. Het gastronomische evenement PUUR gaat niet door.

Steenkolenmijn Valkenburg

Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.

Prijsvraag: Win vier tickets voor GeoFort

Win vier tickets voor GeoFort

prijsvraag Het spannende forteiland GeoFort is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema's klimaat, energie en water staan centraal. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan....