Culinair genieten in Maastricht

Maastricht aan Tafel |  
Nieuws door

Schuif aan tijdens Maastricht aan Tafel

28 januari 2014 Toerisme Maastricht, Limburg Schuif aan bij Maastricht aan Tafel en geniet van mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten! Of steek zelf de handen uit de mouwen en leer om zelf zo'n heerlijke, Limburgse vlaai te bakken.

De tiende editie van Maastricht aan Tafel is weer een waar smaakspektakel. Proef tot en met 9 februari van allerlei heerlijkheden door de hele stad: meer dan vijfentwintig Maastrichtse restaurants serveren een bijzonder driegangenmenu op verschillende locaties. Dat heerlijke driegangendiner schuif je al naar binnen voor € 25,20 per persoon, waarbij 20 cent direct naar het goede doel gaat. Als het buikje rond is, borrel je lekker na bij één van de zes deelnemers van Maastricht aan de Bar.

Bak je eigen Limburgse vlaai

Fervent liefhebbers van de traditionele Limburgse vlaai spoeden zich al helemaal snel richting het bourgondische Zuiden: volg de workshop vlaaien bakken tijdens Maastricht aan Tafel! Leer de fijne kneepjes van het bakkersvak op zondag 2 februari bij de Bisschopsmolen en je bent nooit meer afhankelijk van de bakker voor zo'n overheerlijke vlaai.

Blijf logeren en kom dromen in Maastricht.

Laatst gewijzigd: 2014-01-27 17:35:25 · Gepubliceerd: 2014-01-27 17:01:37 - 332