De Nationale Art Deco Beurs

Voor meer info en het programmaoverzicht kunt u op deze site terecht. | Redactioneel door

25 januari 2005 Den Haag, Zuid-Holland Op donderdag 3 februari wordt voor de zevende maal in de Grote Kerk in Den Haag de Nationale Art Deco Beurs geopend. Een publieksbeurs voor de kunstliefhebbers onder ons met toegepaste kunst en design uit de periode 1880 en 1980. De beurs duurt tot en met zondag 6 februari.

Binnen- en buitenland vertegenwoordigt

Op de Art Deco beurs is de harde kern van gepassioneerde kunsthandelaren aanwezig. Een mix van gepresenteerde stijlen evenwichtig met natuurlijk het zwaartepunt op de naamgevende stijl; de Art Deco. Een aantal namen die wederom aanwezig zijn: - Danielle Vanden Bogaerde en Roland van der Zwam uit Brussel; - Tiny Esveld en Hetty van Bekkum uit Belgie; - Chris Agterberg en Dino Martens uit Nederland; - Emile Gallé, Daum-Nancy en Charles Schneider uit Frankrijk. Er zijn talloze stukken te bezichtigen: meubilair, glaswerk en zeldzame kunstvoorwerpen.

Kwalitatief en toegankelijk

Ook voor de mensen die wat minder bekend zijn met kunst is dit evenement zeker toegankelijk. Er worden zoveel verschillende stukken tentoongesteld, er is veel informatie te verkrijgen en alleen een rondwandeling door de kerk is een lust voor het oog. Dat heeft de beurs de afgelopen jaren wel bewezen. Mensen uit binnen-en buitenland komen naar deze beurs. Wegens grote belangstelling is deze beurs vanaf 2003 één keer in het jaar. Daarvoor was dit niet mogelijk

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-01-25 13:52:53 - 218