Safaripark Beekse Bergen bestaat 40 jaar

Grootste wildlife park viert jubileum met Afrikaans thema

Safaricamp Beekse Bergen Nieuws door

archief oud artikel 22 mei 2008 Hilvarenbeek, Noord-Brabant Met Afrikaans entertainment viert het safaripark op 1 juni haar veertigjarig bestaan. Het park, in 1968 begonnen als Leeuwenpark Beekse Bergen, is nu het grootste Afrikaanse wildlife park van de Benelux.

Het Afrikaanse entertainment wordt verzorgd in samenwerking met Festival Mundial, een natuurbeschermingsmarkt en verschillende andere activiteiten. Ter ere van het jubileum wordt er een jubileumboek uitgegeven en kunnen bezoekers een tijdreis maken langs foto's van 40 jaar geleden. Op zondag 1 juni krijgen alle bezoekers toepasselijk 40 procent korting op de toegangsprijs.

Nick en Simon

Behalve het Afrika-thema wordt er ook een Hollands tintje aan het feest gegeven met felicitaties van het bekende duo Nick en Simon. Speciaal op deze dag zullen zij een Nick&Simon-safari organiseren voor 40 speciale gasten. Behalve dat ze als rangers optreden, spelen ze ook hun grootste hits. Deze kaarten worden verloot onder abonnees en zijn ook te winnen bij Radio 10 Gold van 26 tot 30 mei.

Populair

Vorig jaar bezochten 730.000 mensen het Safaripark in Hilvarenbeek. Het is een populair dagje uit voor Nederlanders en Vlamingen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 22 mei 2008 - 3279