1

Originele en betaalbare kinderfeestjes

Low budget-kinderfeestjes met 100% succes gegarandeerd

Alle kinderfeestjes op DagjeWeg.NL! Redactioneel door

archief oud artikel 30 augustus 2013 Even neuzen op het internet leert dat er op het gebied van kinderfeestjes écht alles mogelijk is. Word een echte musicalster, huur een heel circus voor de jarige job of ga een hele dag paintballen. Het kan niet op! Maar daar hangt dan ook een behoorlijk prijskaartje aan. Daarom zet DagjeWeg.NL originele én betaalbare kinderfeestjes op een rijtje.

Banjeren door het bos, de botsauto's en Napoleon

Woudenberg Een uitje bij de Pyramide van Austerlitz staat bekend als een 'gouwe ouwe' onder de kinderfeestjes. De Pyramide van Austerlitz ligt in de bossen van Woudenberg. De kinderen raken hun energie kwijt tijdens een soldatenspel in het bos, waarna ze lekker kunnen spelen in het kleine attractiepark en vervolgens leren ze nog een stukje Nederlandse geschiedenis. Want de Pyramide is niet zomaar iets! Het gekke bouwwerk is gebouwd tijdens de Franse overheersing in het begin van de negentiende eeuw ter ere van Napoleon. De feestgangertjes beklimmen met het laatste beetje energie de trappen van de Pyramide. Een geweldig uitzicht is een mooie afsluiter van een heerlijk low budget verjaardagsfeestje.

Het bos en de beklimming van de de Pyramide kosten € 1,50 per persoon. Een compleet arrangement, met friet en drie muntjes voor het attractiepark, kost € 7,- per persoon.

Railz Miniworld nu 50% korting met DagjeWeg.NL

Rotterdam Helemaal fan van treinen en alles wat beweegt? Dan is Railz Miniworld het leukste kinderfeestje. De kids raken niet uitgekeken, want er gebeurt van alles: treinen rijden af en aan, auto's en vrachtwagens vullen de stad en schepen meren aan in de enorme haven. Tot in de kleinste details is alles op schaal na gemaakt in RailZ Miniworld. Zelfs de tijd is aangepast aan het mini-leven. Om de vierentwintig minuten begint het te schemeren in de stad. Dan valt de nacht in, en de lichteffecten maken de miniatuurwereld 's avonds haast nog spectaculairder dan ‘overdag'.

Een toegangskaartje kost € 9,80. Railz Miniworld is nu extra goedkoop te bezoeken met de kortingsbon van DagjeWeg.NL. Met deze bon is elk tweede kaartje voor de helft van de prijs. Daarnaast biedt RailZ Miniworld nog verschillende verjaardagsarrangementen.

Ontdek Amersfoort op de step

Amersfoort Met een hele groep steppen door de binnenstad van Amersfoort. Het is al jaren verboden om te fietsen in het centrum van Amersfoort. De bruggetjes, pleinen en vele wandelpaden maken de binnenstad van Amersfoort een uitstekend en avontuurlijk stepgebied voor kinderen. En dat is dan weer niet verboden! Sommige kinderen kunnen hun step meenemen naar het feestje, of de hele groep huurt een stoere, snelle step bij Dogatti.

De steps zijn te huren vanaf € 10 per stuk.

Speciaal voor waterratten

Arnhem Kinderen en water, dat gaat altijd goed. Maar om nu niet weer in het zwembad te liggen, is dit een originele optie voor een waterkinderfeestje. In het Watermuseum geven ze unieke verjaardagsfeestjes. De kinderen gaan eigen shampoo maken en doen proefjes in het Waterlab. Daarnaast organiseert het Watermuseum de Superbevers-ontdekkingstocht door het museum. Als de floddertjes onder ons dat nog niet vies genoeg vinden, kruipen ze gewoon even door het riool.

Dit waterkinderfeestje kost € 9,50 per kind.

Schaatsen tussen ijzige grotten en bevroren bergen

Den Bosch Schaatsen door ijzige grotten en over bevroren bergen. Af en toe steekt er een koude poolbries op of dwarrelen er sneeuwvlokjes naar beneden. Het zogenaamde ‘funschaatsen' is helemaal hip in Den Bosch. Het gaat niet alleen om het schaatsen, maar er is ook veel tijd gestoken in de aankleding. Daarnaast zijn er nog allerlei sportieve ice-games te doen. Als verjaardagspartijtje naar de schaatsbaan IceFun Sportiom is een sportieve en goedkope manier van feestvieren.

Een hele middag ijsplezier kost maar € 5,85 per kind.

Hoe smaakt een insect?

Groningen In DoeZoo Insektenwereld in Leens kruip je in de huid van insecten, de grootste groep dieren op aarde. DoeZoo laat kinderen zien hoe mooi en belangrijk insecten zijn, zelfs de meest vieze of op het oog nutteloze beestjes. Het hoeft niet alleen te blijven bij kijken, zelfs proeven mag!

De entree bedraagt € 6,50 per kind.

Laatst gewijzigd: 2015-02-04 14:32:36 · Gepubliceerd: 30 augustus 2013 - 26575