De Pauwenhof beste B&B

Nijmegense Bed & Breakfast De Pauwenhof uitgeroepen tot beste van Nederland

Lees ook 'Wat is de beste B&B van Nederland?' Nieuws door

archief oud artikel 24 november 2008 Nijmegen, Gelderland De Pauwenhof is gisteren door de jury van stichting De Pronkkamer uitgeroepen tot beste Bed & Breakfast in Nederland. Samen met twee andere genomineerden kreeg de Nijmegense Bed & Breakfast een perfecte juryscore.

"We zijn er enorm blij mee", zegt Jerry Jansen van De Pauwenhof. "We hebben ook enorm genoten van de uitreiking gisteren." De prijs werd overhandigd door een afgevaardigde van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Dit gebeurde allemaal in en rond de Bed & Breakfast 'Het Paradijs' in het Gelderse Kerkwijk. Deze B&B werd vorig jaar uitgeroepen tot beste B&B van Nederland.

Goed onthaal

"We kregen een perfect onthaal, het voelde als een warm bad", zegt Jansen. Precies datzelfde gevoel moeten de mysteryguests hebben gehad, toen ze eerder dit jaar De Pauwenhof bezochten. Ook op het punt 'gastvrijheid' scoorde De Pauwenhof perfect. "We voldeden blijkbaar precies aan het profiel wat de jury verwachtte." Jansen is erg blij en trots met de benoeming en hoopt dat door deze benoeming nog meer mensen in De Pauwenhof komen logeren. Volgend jaar rond deze tijd hebben Jerry en Jannie Jansen in ieder geval een drukke en gezellige dag voor de boeg: dan zijn de genomineerden voor volgend jaar bij hen uitgenodigd.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 24 november 2008 - 484