1

Burkinibabes willen geen mannen in zwembad

Megabadpak verhult veel, maar niet alles

Op DagjeWeg.NL vindt u ruim honderd zwembaden Nieuws door

archief oud artikel 11 december 2009 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Moslimvrouwen in Amsterdam Zuid eisen dat mannen uit het Zuiderbad vertrekken als zij op maandagmiddag baantjes trekken. Dit meldt de Amsterdamse stadszender AT5. Hun burkini bedekt het lichaam, maar handen en voeten zijn ontbloot, tot schaamte van de vrouwen.

De burkinibabes eisen dat het bad 45 minuten van te voren wordt ontruimd. De directie heeft al aangegeven niet aan de eis te voldoen. Er zijn al genoeg momenten voor doelgroepen. Zo wordt er een uur zwemles gegeven aan vrouwen, oudere mannen (55+) en mensen die naakt willen zwemmen. Verder is er een speciaal rustig uur voor volwassen vrouwen (18+).

De moslimvrouwen moeten dus met een ander plan komen, om de verleiding van hitsige mannen te weerstaan. VVD-Kamerlid Paul de Krom heeft wel een idee. Aan de Telegraaf vertelt hij: "Als ze in burkini willen zwemmen en dan ook nog eens eisen dat alle mannen vertrekken, doen ze dat maar in Casablanca". DagjeWeg.NL zegt: bouw een eigen zwembad!

Burkini

Meer lezen over zwembaden? Duik het archief van DagjeWeg.NL in.

Laatst gewijzigd: 2016-05-31 16:05:31 · Gepubliceerd: 11 december 2009 - 600