Nederlandse reisbranche maakt kans op WTA 2010

Nieuws door

Wie zijn dit jaar genomineerd voor de World Travel Awards?

1 april 2010 Zakelijk Amsterdam, Noord-Holland Nederland telt ook dit jaar weer een groot aantal kanshebbers voor een World Travel Award (WTA). Zo is onze hoofdstad genomineerd voor 'Europe’s Leading Cruise Destination', 'Cruise Port' en voor 'Europe’s Leading Destination'.

Hotel The Dylan maakt kans op de titel 'Europa’s beste Boutique hotel' en het Sheraton Amsterdam Airport is kanshebber in de categorie 'Europa’s beste Airport Hotel'. Schiphol maakt kans op de Award voor 'Europe’s Leading Airport'.

Ieder jaar wachten hotels, airlines en resorts in spanning af of zij zich onder de gelukkige winnaars kunnen scharen tijdens de World Travel Awards Ceromony. Een WTA is een grote eer voor de reis- en toerismebranche. Het is de hoogste waardering die een bedrijf in deze sector kan ontvangen. Bedrijven mogen de gewonnen titel gebruiken in elke soort van publiciteit en dat maakt één van de titels erg gewild.

Beste Business Hotel

Kandidaten voor de titel 'beste Business Hotel' van ons land zijn dit jaar het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam, Hotel Okura in Amsterdam, Hotels van Oranje in Noordwijk, het Amstel Hotel in Amsterdam, het Radisson Blu Hotel in Amsterdam, het Renaissance Hotel in Amsterdam en het Swissotel in Amsterdam. Dit laatste hotel is voor de vierde keer genomineerd, maar heeft de prijs nog geen enkele keer in de wacht weten te slepen.

Leading Hotel

De titelkanshebbers in de categorie 'Leading Hotel', zijn Hotel Duin & Kruidberg in Santpoort, Grand Hotel Amrath in Amsterdam, Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, Grand Hotel Karel V in Utrecht, het Amstel Hotel in Amsterdam, Townhouse Hotel Maastricht van de La Bergere groep, Renaissance Amsterdam Hotel, het Kurhaus Hotel in Scheveningen, The College Hotel in Amsterdam, The Dylan in Amsterdam en The Grand Amsterdam Sofitel.

Beste Spa Resort

Chateau St. Gerlach in Valkenburg, Fontana Bad Nieuweschans, Hotels van Oranje in Noordwijk, het Steigenberger Kurhaus Hotel en Thermae 2000 in Valkenburg zijn de vijf kandidaten voor de prijs voor het 'beste Spa Resort' van ons land.

De toekenning van de prijzen gebeurt onder andere door middel van enquêtes onder reisorganisaties en reizigers over de hele wereld. Zo wordt op grond van persoonlijke ervaringen bepaald wie de beste is per categorie en per land.

De ontknoping van de World Travel Awards 2010 is op 7 november in Londen.

Boek ook een hotel op de hotelpagina van DagjeWeg.NL.
Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-04-01 14:36:39 - 137