1

Overnachten in bedrijfspyjama

Happy Company en Veilig Verkeer Nederland maken bedrijfsuitje BOB-proof

Nieuws door
Na een bedrijfsevenement met alcohol is het vrijwel onmogelijk om veilig naar huis te rijden. Toch zijn veel werkgevers zich hiervan niet bewust. Happy Company komt met een creatieve oplossing voor een bedrijfsuitje, vergadering of themafeest door er een overnachting aan te koppelen.

archief oud artikel 12 april 2010 Zakelijk Happy Company en Veilig Verkeer Nederland willen dat werknemers na een bedrijfsuitje veilig aan het verkeer deelnemen. Happy Company biedt opdrachtgevers daarom een creatieve BOB-proof oplossing. Onder het thema 'alcohol en verkeer' werken beide organisaties samen aan meer veilige activiteiten.

Veilig naar huis

BOB-logo

Samen met Veilig Verkeer Nederland (VVN) gaat Happy Company onder het thema 'alcohol en verkeer' activiteiten ontwikkelen. Locaties kunnen hierbij partner worden. Als het mogelijk is, wordt de overnachting op dezelfde locatie als het evenement aangeboden. Deze evenementen worden voorzien van een BOB-logo. Ook kan de VVN-simulator hierbij worden ingezet. Het doel hiervan is werkgevers bewust te maken van verstandig verkeersgedrag.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 12 april 2010 - 420

Dit past bij 'Overnachten in bedrijfspyjama'