Concertreeks Guus Meeuwis ook in 2011

Philips Stadion |  
Nieuws door

Groots met een zachte G krijgt vervolg

10 juni 2010 Showbizz Eindhoven, Noord-Brabant Vrijdagavond staat hij voor de vijfde keer in het Philips Stadion. Guus Meeuwis kan er geen genoeg van krijgen en kondigde vandaag al aan ook in 2011 in Eindhoven te staan. De concertreeks Groots met een zachte G bestaat dit jaar uit vijf concerten.

“We gaan gewoon door!”, liet de Brabantse zanger in een persbericht weten. Volgend jaar zet Guus Meeuwis op 17 en 18 juni het Philips Stadion weer op z'n kop. Kaartjes voor deze concerten zijn vanaf morgen om 18:00 uur te koop.

Jubileum Guus Meeuwis

Voor Guus is het dit jaar een groot feest. Hij viert zijn 15-jarig jubileum als artiest en de concertreeks Groots met een zachte G beleeft zijn eerste lustrum. Speciaal daarvoor schreef hij een jubileumnummer, een bewerking van Lang zal ze leven.

Abe Lenstra Stadion

De concerttour begon afgelopen zaterdag in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, waar Meeuwis vorig jaar voor het eerst optrad. "Het voelde goed om daar te staan, alles klopte. De band, productie en de mensen van het Abe Lenstra Stadion deelden mijn positieve gevoel. Daarom is er unaniem besloten dat we in 2010 op herhaling gaan in Heerenveen", aldus een trotse Guus op de website van Groots met een zachte G. Of hij in 2011 ook weer naar het noorden komt is nog niet bekend.

Guur Meeuwis in het Philips Stadion

Vind nog meer concerten op de UIT-kalender van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-06-10 12:40:38 - 922