1

Evenementen wijken voor WK voetbal

Concerten en musicals aanstaande zondag vervroegd

Dagje uit in Maastricht Nieuws door

archief oud artikel 7 juli 2010 Cultuur Maastricht, Limburg Nu het Nederlands elftal zondag in de finale staat, past heel Nederland het avondprogramma aan. Zo ook André Rieu. Zijn concert van aanstaande zondag is vervroegd naar de middag. Ook musicals Mamma Mia! en Mary Poppins passen de programmering aan.

Eerder liet de beroemde artiest weten een groot scherm op het Vrijthof te plaatsen voor de WK-finale. Na afloop van de wedstrijd zou hij met het concert beginnen. Het concert begint nu om 13:00 uur en is rond 16:00 uur afgelopen. Burgemeester Jan Mans en André Rieu besloten samen dat het verplaatsen van het concert naar de middag tegemoet komt aan wensen van zowel de voetbalfan én de muziekliefhebber. Tegen de gevels van café's op verschillende plaatsen in de stad hangen tv's. Zo hoeft niemand de finale te missen! Alle informatie over tickets is te vinden op de website van André Rieu.

Musicals vervroegd

Joop Van den Ende Theaterproducties past de programmering van de musicals Mammia Mia! en Mary Poppins aan. De voorstellingen beginnen al om kwart voor zes. Een kwartier voor de wedstrijd zijn deze afgelopen. Bezoekers kunnen in het theater blijven en de finale onder het genot van een hapje en een drankje mee beleven.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 7 juli 2010 - 969