1

Tropicana wordt evenementencentrum

Zwemparadijs sluit in augustus haar deuren

Tropicana - Subtropisch Zwemparadijs en Tropisauna Nieuws door

archief oud artikel 16 juli 2010 Zakelijk Rotterdam, Zuid-Holland Het Subtropisch zwemparadijs Tropicana wordt een evenementencentrum. Volgens de website van het zwemparadijs sluit Tropicana vanaf augustus haar deuren om "een ingrijpende verbouwing te ondergaan." Medio december opent Tropicana als een "bijna droog evenementencentrum".

Op dit moment is Tropicana een subtropisch zwemparadijs in hartje Rotterdam. Bezoekers wanen zich in een exotische wereld omgeven door palmen, bananenbomen en een temperatuur van 30 graden. Het grote golfslagbad vormt het middelpunt van het Rotterdamse zwembad. Andere attracties zijn de wildwaterbaan, de diverse whirlpools en de Aloha bar midden in het zwembad. In de zonnegrotten krijgen bezoekers gelegenheid tot zonnebaden.

Het zwemparadijs werd in 1988 gebouwd in opdracht van Center Parcs. Tegenwoordig is Tropicana van een particuliere horeca-ondernemer.

Tropicana ging de laatste jaren hard achteruit. Drie jaar geleden kwam het zwemparadijs in opspraak, omdat het verschillende eisen niet voldeed. De eigenaar moest de gebreken spoedig herstellen, anders kostte hem dat 80.000 euro.

Vergaderen op een unieke locatie? DagjeWeg.NL verzamelde de beste zakelijke locaties en uitjes!

Laatst gewijzigd: 2016-07-27 10:06:00 · Gepubliceerd: 16 juli 2010 - 694