Kerstvakantie in de bioscoop

Sherlock Holmes: A Game of Shadows |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Filmpje pakken in de #kerstvakantie

31 oktober 2011 Cultuur De koude wintermaanden krijgen een warme gloed wanneer de kerstvakantie aanbreekt. Tijd voor leuke dingen! Maar het wordt pas echt warm, wanneer de deuren van de bioscoopzaal opengaan. Zak weg in de rode stoelen achter een grote bak popcorn en geniet van deze films.

Arthur Christmas

Bij een echte kerst in de bioscoop hoort natuurlijk een knusse animatiefilm over cadeautjes, rendieren en hele dikke mannen in een rood pak. De film Arthur Christmas bezit alle ingrediënten voor een gezellige familiefilm. Kijk mee hoe de klungelige zoon van de kerstman erachter komt hoe zijn stokoude vader alle kerstcadeautjes in een nacht bezorgt, maar daarbij per ongeluk een klein meisje vergeet. Arthur Christmas is te zien vanaf donderdag 1 december 2011. Lees meer over Arthur Christmas en bekijk de trailer.

New Year's Eve

Zwijmel weg bij de heerlijke, romantische komedie New Year's Eve. Van de makers van Valentine's Day en net als bij de kaskraker Love Actually loopt ook in deze film een aantal verhaallijnen door elkaar. Leef mee en geniet van de liefdesverwikkelingen van een grote groep New Yorkers op oudejaarsdag. New Year's Eve is te zien vanaf donderdag 8 december 2011. Lees meer over New Year's Eve en bekijk de trailer.

Happy Feet 2

Een goede beat en een grote groep schattige pinguïns. Dat is waar Happy Feet 2 om draait. In dit tweede deel van de muzikale animatie Happy Feet, maakt de kleine pinguïn Erik, kennis met een vliegende pinguïn. Deze tropische held wordt al snel zijn idool. Tot zijn vader in een dreigende situatie zijn heldhaftige kant laat zien. Happy Feet 2 is te zien vanaf woensdag 23 november 2011. Lees meer over Happy Feet 2 en bekijk de trailer.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Even geen zoetsappig kerstverhaal dit keer. Sherlock Holmes, de wereldberoemde detective, komt weer voor een lastig raadsel te staan wanneer de sluwe Professor Moriarty Groot Brittannië wil verwoesten. Dit keer krijgt de excentrieke detective naast zijn trouwe steun en toeverlaat Watson, hulp van zijn oudere broer Mycroft Holmes. Sherlock Holmes: A Game of Shadows is te zien vanaf donderdag 15 december 2011. Lees meer over Sherlock Holmes: A Game of Shadows en bekijk de trailer.

Dolfje Weerwolfje

Deze winter komt als een schrik voor de jonge Dolfje die zeven jaar oud wordt. De leeftijd waarop hij bij elke volle maan in een weerwolfje verandert. De kleine jongen woont in huis bij zijn pleegouders en pleegbroertje Timmie. Dolfje is bang dat zijn pleegouders achter zijn geheim komen en hem dan niet meer in huis willen hebben. Zijn broertje vindt het wel tof en noemt hem vanaf nu Dolfje Weerwolfje. Deze vermakelijke kerstfilm is gebaseerd op de boeken van Paul van Loon en is erg geliefd bij jonge kinderen. Dolfje Weerwolfje is te zien vanaf 30 november 2011. Lees meer over Dolfje Weerwolfje en bekijk de trailer.

Meer leuke uitjes voor de kerstvakantie vind je op DagjeWeg.NL. Al een dagje uit geweest? Maak een mooi magazine.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-01-10 12:10:06 · Gepubliceerd: 2010-12-02 14:37:12 - 3591