1

Kerstvakantie in de dierentuin

Langlaufen, sneeuwballen en marshmallows

Kerstvakantie Redactioneel door

archief oud artikel 31 oktober 2011 Toerisme Het grote pak sneeuw voor de deur is een goed begin van de kerstvakantie. Snowboots aan, muts op je hoofd en geniet van een witte kerst. Vier kerst een keer in de dierentuin. Langlaufen langs de dolfijnen, of sneeuwballen gooien met de tijgers. Fijne kerstvakantie!

Dolfinarium

Het Dolfinarium laat de winter niet ongemerkt voorbij gaan. In het Spetter theater is een fantastische Wintershow te zien en tussen 26 en 30 december 2011 geeft zanger Frans Bauer allerlei leuke optredens met de dolfijnen. Het Dolfinarium is de hele kerstvakantie geopend vanaf 10:00 uur.

Diergaarde Blijdorp

Ook Diergaarde Blijdorp is gehuld in winterse sferen. Tijdens de kerstvakantie is de tuin sfeervol aangekleed en staat er winterse happen op het menu waarvan je kunt genieten in de Haaienzaal met uitzicht op onze haaien, roggen en zee-sterren. Of in de sfeervolle Oewanja Lodge, ons Afrikaanse restaurant naast de gorilla's.

DierenPark Amersfoort

Ook in DierenPark Amersfoort kun je genieten van een kerstdiner tussen de dieren. Je kunt kiezen voor een brunch of een diner. Dat maakt kerst extra bijzonder!

Artis

Artis is dit jaar op kerstavond 24 december 2011 tot 21:00 uur geopend. Geniet van Artis met een mooi verlichte entree, een levensechte kerststal op de Kamelenweide en een kerstkoor. Ga op ontdekkingstocht in het donker met een ervaren rondleider tijdens de spannende avondrondleiding. Ook is er een heerlijk stamppottenbuffet. Het Dickens-koor brengt Artis in kerstsfeer en Frank Groothof van Sesamstraat vertelt een zelfgeschreven winters verhaal.

Boek een Afrikaanse kerstvakantie, dichtbij huis!

Wilt u het kerstfeest een warm tintje geven? Geniet dan van een Afrikaanse kerstvakantie tussen de dieren op Vakantiepark Beekse Bergen. Het hele kerstweekend, van 24 december tot en met 27 december, wordt beestachtig in een jungalow, inclusief kerstdiner en kerstbuffet. Fijne kerstvakantie!

Laatst gewijzigd: 2016-08-16 17:45:31 · Gepubliceerd: 31 oktober 2011 - 2660