Lekker leren met Libelle

Cursussen, workshops en online leren #libelle

Redactioneel door

archief oud artikel 25 januari 2011 Trends Samen met je vriendinnen leren en geïnspireerd raken. Dat is Libelle Academy. Dé manier om te leren over leuke, interessante en inspirerende onderwerpen. Geef je op voor een workshop of een cursus en maak leren leuk.

Het plezier om iets nieuws te leren staat voorop bij Libelle Academy. Je hoeft niet in je eentje te studeren en te blokken, maar gaat samen met vriendinnen de uitdaging aan. Voor een workshop of cursus kun je op verschillende locaties terecht, verspreid door het hele land. Nog makkelijker zijn de online cursussen, want daar hoef je het huis niet eens voor uit. Voor iedereen een andere manier van leren.

Workshops

Geen miskopen meer, maar ontwikkel een eigen stijl die feilloos bij je past. De workshop Mode & Stijl leert hoe je iedere dag weer verzorgd over straat gaat. Meer over uiterlijke verzorging is te leren in de workshop Mini make-over. Kom samen met een vriendin en ontdek een vernieuwde en verbeterde versie van uzelf. Of doe mee aan een workshop Moodboard maken en Mindful mediteren. Voor iedereen een moment van inspiratie. Kies een praktische workshop van de Libelle Academy.

Online leren

Ook iets leren, maar dan liever in een joggingbroek achter de pc? Dat kan ook. Met de online cursussen van de Libelle Academy leer je bijvoorbeeld beter organiseren of een webshop beginnen. De online cursussen kun je via de website volgen, nadat je bent ingelogd. Begin ook met online leren met de Libelle Academy.

Cursussen

Met de meerdaagse cursussen gaan deelnemers wat grondiger in op de stof. Met praktische adviezen en humor leer je beter communiceren of meer inzicht te krijgen in je eigen leven. Ook een website bouwen of het schrijven over je eigen leven zijn mogelijk om als cursus te volgen. Maak een keuze uit de cursussen van de Libelle Academy.

Ook op DagjeWeg.NL vind je inspirerende workshops. Zoals een workshop bij Color Me Mine. Of ga een dagje uit met vriendinnen.

Laatst gewijzigd: 2016-01-14 13:18:25 · Gepubliceerd: 2011-01-21 12:07:03 - 1349

Dit past bij 'Lekker leren met Libelle'