De leukste kinderfeestjes

 deel via WhatsApp | Redactioneel door

Nieuwe tips, prijsvragen en een dagje #Amersfoort

10 maart 2011 Toerisme Amersfoort, Utrecht Maart roert zijn staart. Maar toch is er ook in deze maand genoeg leuks te doen. Ga met DagjeWeg.NL mee naar Amersfoort of vind inspiratie voor een leuk kinderfeestje. In deze nieuwsbrief leest u het allemaal!

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

De leukste kinderfeestjes!

Er is er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat ben jij! Maar nu de grote vraag: Wat voor feestje gaat het worden? Gezellig samen schilderen, kamelenkalfjes melk geven of ravotten in een speelparadijs. DagjeWeg.NL helpt de ouders van de jarige Job of Jet een eindje op weg en zet de origineelste kinderfeestjes op een rij.

Dierenverzorger voor een dag

Wat eten de dieren in de dierentuin nou op een dag? Appels, rozijnen of een dood konijn? De redactie van DagjeWeg.NL ging een dagje mee met de dierenverzorger en ontdekte de geheimen van de keuken van DierenPark Amersfoort.

Dieren
 

Van paard tot tank

Tankbestuurders krijgen vaak een klontje suiker toegestopt door collega-militairen: "Voor het paard." Vroeger waren er namelijk nog geen grote tanks, maar vochten militairen te paard. Neem een duik in de geschiedenis van de cavalerie in het Cavaleriemuseum in Amersfoort.

Leger
 

Onvergetelijke Nederlanders

Bekende, beroemde en baanbrekende Nederlanders. Ze zijn onvergetelijk in de Nederlandse geschiedenis. Lees het interview met de samensteller van de tentoonstelling 'Geschreven portretten'.

Interview
 

Gratis naar Kasteel Fair Heeswijk

De Kasteel Fair Heeswijk is een leuke lifestyle fair op het prachtige Kasteel Heeswijk met unieke sfeervolle producten die bij het voorjaar en de zomer passen. DagjeWeg.NL geeft nu tweehonderd vrijkaarten weg!

Kasteel

Nieuwste tips

Elke week staan er weer nieuwe activiteiten op DagjeWeg.NL. De teller staat inmiddels al op ruim 5500 uitstapjes. Ooit gehoord van een high tea in de buitenlucht? Of leef je lekker uit in Speelpark Oud Valkeveen. Een duik in de geschiedenis neem je bij Slot Loevestein. De eerste keer golfen beleef je op zijn best in Hattem!

High Tea in de Buitenlucht

Speelpark Oud Valkeveen

Slot Loevestein

Kennismaken met de golfsport

High Tea in de Buitenlucht Speelpark Oud Valkeveen Slot Loevestein Kennismaken met de golfsport
 
 

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-02-13 12:40:10 · Gepubliceerd: 2011-03-10 12:20:39 - 684