1

Weet jij wat dit is?

Nieuwste tips en een leuke #prijsvraag

Redactioneel door

archief oud artikel 14 april 2011 Toerisme Deze week onthulde De Efteling een nieuwe parkshow, Raveleijn. DagjeWeg.NL nam alvast een kijkje! Ook stonden we in een stal vol kamelen en bewonderden de vernieuwde St.-Janskathedraal in Den Bosch. Kijk met ons mee en doe inspiratie op met de nieuwste tips.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Het Spoorwegmuseum Ontspoort!

Test je kennis over de veiligheid op en rond het spoor. Kom met het hele gezin naar Het Spoorwegmuseum Ontspoort en ontdek alles over veiligheid op het spoor. Het Spoorwegmuseum. Dat wil je beleven.

Magisch Raveleijn

Raveleijn: de stad waar raven ruiters zullen zijn. Kan het nog magischer? Raveleijn is dé nieuwe sensatie van de Efteling en is de nieuwste eeuwenoude arrangementenlocatie. Geniet hier van een spectaculaire show en heerlijk eten! Dat is echte magie.

Beleef magie
 

Liever kamelen

Ze lijken zo uit een exotisch plaatje weggelopen. Maar voor deze kamelen geen stoffig woestijnzand en bedoeïenen om te dragen. De 57 kamelen van Kamelenmelkerij Smits leven in een stal en genieten in de zomer van de groene weiden in het Noord-Brabantse Berlicum.

Kamelen
 

Binnengluren bij de Sint-Jan

Midden in het bruisende centrum van Den Bosch, houdt de Sint-Janskathedraal de Brabantse bezoekers goed in de gaten. Jarenlang stond het gebouw in de steigers, nu heeft het monument haar schoonheid weer terug. De redactie van DagjeWeg.NL gluurde even naar binnen.

Sint-Jan
 

The Amsterdam Dungeon

In The Amsterdam Dungeon beleef je in een 80 minuten durende tour 500 jaar duistere geschiedenis van Nederland, met elf shows en zeven acteurs in één huiveringwekkende belevenis! DagjeWeg.NL geeft vrijkaarten weg voor deze spannende ervaring. Durf jij ons duistere verleden te beleven? Doe dan mee!

Win

Nieuwe tips

Ook deze week heeft DagjeWeg.NL nieuwe tips voor een dagje uit. Lach je helemaal suf bij de nieuwe hilarische spelshow van Veronica. Maak de opnames met presentator Lange Frans live mee! En ontdek de Achterhoek met de leukste groepsactiviteiten of ga op ontdekkingstocht door Amsterdam. Ook de Art & Antiques Fair Den Bosch start dit weekend!

Hilarische spelshow Veronica

Groepsactiviteiten Achterhoek

Art & Antiques Fair

Ontdekkingstocht Amsterdam

Hilarische spelshow Veronica Groepsactiviteiten Achterhoek Art & Antiques Fair Ontdekkingstocht Amsterdam
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 14 april 2011 - 524

Dit past bij 'Weet jij wat dit is?'