Zwemmen met Mega Mindy

Plopsaland De Panne |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Nieuwe zwembad voor #Plopsaland De Panne

25 mei 2011 Toerisme De-Panne, West-Vlaanderen Binnenkort kun je in Plopsaland De Panne zwemmen in heel nieuw subtropisch zwembad. Mega Mindy en Kabouter Plop trekken ook hun zwembroek aan.

Inwoners van De Panne krijgen korting op een entreekaartje voor het zwembad

Het zwembad van gemeente De Panne was al een tijdje veranderd en toe aan vervanging. Plopsaland De Panne wilde al langer van het park een all-weather bestemming maken. Voeg deze wensen samen en er ontstaat het idee voor een subtropisch zwembad in Plopsaland De Panne. "Het sportcomplex op de Oosthoek, met ons zwembad en onze sportzaal, dateert al van het begin van de jaren '70 en is aan vervanging toe", vertelt een woordvoerster van het sportcomplex.

Studio 100

Het zwembad wordt een gethematiseerd paradijs rondom de Studio 100-figuren, zoals Kabouter Plop en Mega Mindy. Het zwembad wordt ongeveer ongeveer 3500 vierkante meter groot en er is voor elk wat wils. Een peuter- en kleuterbad, een 25-meter bad, leuke glijbanen en wellnessvoorzieningen.

De bouw van het zwembad begint in 2012 en gaat ongeveer twee jaar duren. Inwoners van De Panne hebben geluk. Zij krijgen korting op een entreekaartje voor het zwembad.

Vind nog veel meer zwembaden op DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-05-25 10:42:28 - 386