1

Rabobank nieuwe sponsor van Artis

Natura Artis Magistra Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 27 mei 2011 Zakelijk Amsterdam, Noord-Holland Dierentuin Artis kan de zakken weer gaan vullen. Rabobank Amsterdam sponsort de dierentuin voor de komende vijf jaar.

Het gaat goed met Artis. De dierentuin zit de komende vijf jaar gebakken. Rabobank Amsterdam wordt de nieuwe sponsor van de dierentuin. Om dit te vieren plantte de directeur van Artis, Haig Balian, samen met de directievoorzitter van Rabobank Amsterdam een boom. En niet zomaar een boom, maar de keizer der bomen, de Paulownia tomentosa. De bomencollectie van Artis wordt daarmee nog groter. In deze verzameling is onder andere de oudste eik van Amsterdam te zien.

Rabobank

Rabobank Amsterdam wil met speciale projecten de doelgroepen familie en jeugd nog meer aanspreken. "Dat sluit goed aan bij de doelstellingen van de bank. Zichtbaar betrokken zijn bij de samenleving en bijdragen aan het leef- en vestigingsklimaat in de stad", vertelt een woordvoerder van de bank.

In Artis is ook de oudste eik van Amsterdam te zien

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 27 mei 2011 - 542

Activiteiten ARTIS

Later dit jaar

Aardbewoners Festival


Van 15 tot en met 23 juni organiseert ARTIS voor de eerste keer het Aardbewoners Festival. Tijdens dit festival is er, voor jong én oud, van alles te doen om weer in verbinding te komen met natuur...