Nederland toch tropisch?

Dagje zwembad, tentoonstellingen en gratis kaarten

Redactioneel door

archief oud artikel 11 augustus 2011 Toerisme Het is weer voorbij, die mooie zomer... Tenminste, zo lijkt het. DagjeWeg.NL vond Hawaï in eigen land en maakt er zo een tropisch feestje van. Wie gaat er mee?

 
 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Nederland toch tropisch?

Echt tropisch is de zomervakantie tot nu toe niet te noemen. Maar vergis je niet! Zelfs in Nederland zijn de tropische sferen te vinden. Zwemmen in warm water en nepzon van de zonnebank. Vind Hawaï in eigen land.

Dichtbij Maria

In de Rooms-Katholieke Kerk speelt ze sinds jaar en dag een hoofdrol: Maria. Museum Flehite zet haar nog eens in de schijnwerpers, als moeder, rolmodel en heilige. Bekijk haar, laat een boodschap voor haar achter en zie hoe ze anderen inspireert. Maria is voor iedereen een symbool.

Maria
 

Dagje Middelburg

Boterbabbelaars, oesters en de prachtige kust maken van Zeeland een heerlijke bestemming voor een dagje weg. Kijk verder dan de kust en breng een bezoek aan Middelburg. Beklim de Lange Jan, maak een ritje met een paardentram of ontdek waar de naam Vleeshal vandaan komt.

Stedentrip
 

Laatste kans

Ontmoet prinses Máxima in Paleis Het Loo! Met vele foto’s, filmbeelden en bijzondere kleding. Van de Natan-outfit met spijkerjasje en rode baret tot het klapstuk: haar trouwjurk van ontwerper Valentino. Maak kans op de laatste kaarten voor de expositie. Er zijn nog zes!

Máxima
 

Hapje Limburgse historie

Geen saaie dag vol gortdroge feitjes. Integendeel! Het Limburgs Museum laat je proeven, voelen en ruiken en de Limburgse historie. Oog in oog met rendierjagers en een cursus Limburgs dialect, dat klinkt al beter. En natuurlijk een stukje Limburgse vlaai als toetje!

Limburgs

Nieuwste tips

Regen of zonneschijn, iedere dag is ideaal voor een dagje weg. Geen idee waarheen? DagjeWeg.NL presenteert deze week weer de nieuwste tips. Accelereer in een knalrode Ferrari of rijd in een koetsje van City Mondial door Den Haag. Altijd goed is een dagje in Diergaarde Blijdorp. Zijn de vakantiecentjes op? Doe mee en maak kans op vrijkaarten voor de Caravan en Camper Occasionshow!

Traffic Control

City Mondial

Diergaarde Blijdorp

Caravan en Camper

Traffic Control City Mondial Diergaarde Blijdorp Caravan en Camper

Laatst gewijzigd: 2011-08-29 08:58:36 · Gepubliceerd: 11 augustus 2011 - 238

Dit past bij 'Nederland toch tropisch?'