Paleis het Loo in winterse sferen

Spirit of Winter is begonnen!

Spirit of Winter Nieuws door

archief oud artikel 16 november 2011 Cultuur Apeldoorn, Gelderland De eeuwenoude lanen naar Paleis het Loo zijn omgetoverd tot een winters sprookje. Spirit of Winter is begonnen! Hier vind je de leukste ideeën voor een sfeervolle winter.

De leukste en mooiste ideeën voor de komende wintermaanden vind op de Spirit of Winter. Langs de eeuwenoude lanen van Paleis het Loo staan tientallen kraampjes met de mooiste spullen. Feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties, culinaire hoogstandjes, bezoekers kunnen in Apeldoorn de kunst afkijken van échte sfeerexperts, winterse feestideeën, sfeerkleding en sieraden. Spirit of Winter is nog te bezoeken tot en met 20 november 2011.

Paleis het Loo

Nu je toch in Apeldoorn bent, wip dan ook even binnen bij Paleis het Loo. De tentoonstelling Oranje Boven! is een echte aanrader. Allerlei kopjes, schoteltjes. borden: allemaal versierd met de leden van het koninklijk huis. Deze prachtige souvenirverzameling is zeker het bezoeken waard. De tentoonstelling Oranje Boven! is nog te bezoeken tot en met 8 januari 2012.

Oranje Boven zet kopjes en schoteltjes in het teken van het koninklijk huis

Laatst gewijzigd: 2011-11-16 16:48:23 · Gepubliceerd: 16 november 2011 - 268