Sinterklaas en Putten

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips!

Redactioneel door

archief oud artikel 1 december 2011 Toerisme Putten, Gelderland Geniet van de leukste en laatse Sinterklaasactiviteiten, ga een dagje uit naar het gezellige Putten of vind een andere leuke tip voor het weekend. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

Sinterklaas gaat een dagje weg!

DagjeWeg.NL

Sinterklaas gaat een dagje weg!

't Heerlijk avondje is in zicht. Sinterklaas heeft het maar druk met het het inpakken en uitdelen van die miljoenen cadeautjes. De goedheilig man heeft wat ontspanning nodig en gaat daarom een dagje weg. Vind Sint en zijn Pieten in de dierentuin, het museum of op de planken in het theater.

Ontmoet Sint en Piet op Schovenhorst

Nergens zijn de gezichten van de vier seizoenen zo schitterend zichtbaar als in de stil zuchtende bomentuinen van Landgoed Schovenhorst. Geen wonder dat Sinterklaas en zijn Pieten deze locatie gekozen hebben om te logeren. Kom langs en doe mee met de gratis 'sintiviteiten' op het landgoed.

Sint & Piet

Winkel in het groene hart van Nederland

Harde werkers uit de Randstad hebben het al ontdekt: het rustige Putten met al haar charme. Ook een dagje winkelen is hier een gemoedelijke gebeurtenis. Struin rond over de kleurrijke markt, eet een versgebakken visje en ontdek het rijke winkelaanbod van dit verscholen dorp in het groene hart van Nederland.

Winkelen

Ontdek kunstwerken met een verhaal

Wie door Putten loopt, fietst of met de auto rijdt kan er niet omheen. Kunst staat werkelijk overal en soms zelfs letterlijk in het middelpunt. Ontdek bijzondere Land Art kunstwerken tijdens een mooie fietsroute en maak kennis met de mooiste plekken van dit Veluwse dorp. Kijk je ogen uit!

Kunst

DagjeWeg.NL Weekend Top 5

Het is weer bijna weekend! Wat staat er op de planning? Vind winterse inspiratie op de Winter Fair in Rotterdam, werp een blik naar de sterrenhemel in Utrecht of ga lekker wandelen. En het is natuurlijk alweer het laatste weekend dat de Sint in Nederland is. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5.

Weekend

Nog meer leuke uitstapjes!

Zin in wat warmte dit gure weekend, breng dan een ontspannend bezoek aan Beauty Farm Sauna Drôme of kom in beweging met een potje golf bij Dutch Golf Putten. Doe alvast inspiratie op voor een overheerlijk kerstdiner met een culinaire stadswandeling door Elburg of doe iets totaal anders en ga schaatsen bij de gezellige Jaap Eden Ijsbanen.

Beauty Farm Sauna Drôme

Dutch Golf Putten

Jaap Eden Ijsbanen

Culinaire stadswandeling

Beauty Farm Sauna Drôme Dutch Golf Putten Jaap Eden Ijsbanen Culinaire stadswandeling

Laatst gewijzigd: 2011-12-08 13:43:44 · Gepubliceerd: 2011-12-01 12:10:18 - 303

Dit past bij 'Sinterklaas en Putten'