Drie keer kerst is scheepsrecht

Kerstmarkten |  
Nieuws door

Drie kerstfairs vol gezelligheid

8 december 2011 Toerisme Garderen, Gelderland Sinterklaas zit al weer lang en breed in Spanje, dus de kerstboom mag weer! De redactie van DagjeWeg.NL verzamelde drie leuke kerstfairs om helemaal in de winterse sferen te komen.

Winter in Garderen

De Beeldentuin in Garderen is helemaal omgetoverd tot een winters sprookje voor de Winterfair. Twee weekenden lang vind je in dit nostalgische dorpje, tussen de oude geveltjes en hobbelige straatjes de mooiste meubelen en woonaccessoires. Winkeliers dragen een Dickens Tenue, kerstkoren zingen sfeervolle liederen, het terrein is bedekt met sneeuw. En als klap op de vuurpijl is het heerlijk genieten van glühwein, stamppotten, chocolademelk en oliebollen.
8, 9 en 10 december en 15, 16 en 17 december 2011
Toegangsprijzen: € 4,50 voor volwassen, kinderen gratis.

Kerstfair Beetsterzwaag

Het Friese dorp Beetsterzwaag verandert vanaf vandaag in sprookje van Dickens. De Friese kerstfair is hier een echte traditie en is elk jaar steeds een beetje groter. Er zijn allerlei leuke kraampjes met prachtige spullen, er zijn lekkere hapjes en drankjes. En natuurlijk mag ook de kerstman niet ontbreken!
8 december 2011 van 15:00 uur tot 21:00 uur
Toegangsprijs: gratis

Kerst op Keukenhof

De Keukenhof is vooral bekend van de grote massa toeristen die zich staat te vergapen aan de mooiste bloemen. Maar ook in de winter is Lisse voor een dagje weg, en dan vooral Kerst op Keukenhof. In Kasteel Keukenhof wanen de bezoekers zich in een kerstwereld van vroeger: luxe gedekte tafels en rijk gedecoreerde bomen geven de bezoekers de indruk van een adellijke kerst. Buiten staan allerlei kraampjes met prachtige producten en lekkernijen. Kerst begint in Lisse!
8 december tot en met 11 december
Toegangsprijzen: € 7,50 voor volwassenen en € 4,- voor kinderen.

Glühwein, stamppotten, chocolademelk en oliebollen
Vind nog veel meer leuke uitjes voor kerst!

Laatst gewijzigd: 2011-12-08 08:52:35 · Gepubliceerd: 2011-12-08 08:43:00 - 533