Luister naar een prachtig winterconcert

Dagje weg dit weekend |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Stap terug in de tijd met het Nederlandse Symfonieorkest

27 januari 2012 Cultuur Deventer, Overijssel Luister naar de nostalgische tonen van het winterconcert van het Nederlands Symfonieorkest. Vanavond geeft de muzikale groep een vertelconcert van de tekenfilm 'De Sneeuwman'. Dit verhaal is een echte klassieker en weet al jaren kinderen en volwassenen in een betoverende greep te houden.

Geniet alleen of samen met de kinderen van dit prachtige vertelconcert van het Nederlandse Symfonieorkest. De tekenfilm 'De Sneeuwman' is al jaren een wereldberoemd kinderverhaal over het jongetje James die een wel heel bijzondere vriend heeft: een sneeuwpop. Samen beleven ze een avontuurlijke reis in de nacht. Kom vanavond luisteren naar het concert in De Schouwburg in Deventer en laat je meevoeren op nostalgische tonen en zacht dwarrelende sneeuwvlokjes. Actrice en zangeres Sandra van Megen vertelt het verhaal, het orkest verzorgt de bijbehorende muziek en er zijn ook platen uit het boek te zien.

Praktische informatie

Kaarten zijn te bestellen op de website van het orkest. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en het begint om 19:00 uur. Per betalende volwassene, krijgt een kind gratis toegang. De andere vertelconcerten staan gepland op zaterdag 28 januari in Zwolle en op zondag 29 januari in Enschede.

Ontdek de leukste uitstapjes voor kinderen.

Laatst gewijzigd: 2012-01-27 09:16:09 · Gepubliceerd: 2012-01-27 08:52:34 - 275