1

Het is winter in Nederland!

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips!

Redactioneel door

archief oud artikel 2 februari 2012 Toerisme Het vriest dat het kraakt in Nederland: het is winter! Maak van dit weekend dus ook een heerlijk winters weekend. En wat is een winters weekend zonder schaatsen? Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en trek de ijzers uit het vet!

Winter in Nederland

DagjeWeg.NL
DagjeWeg.NL op Facebook

Winter in Nederland

Koning Winter is eindelijk in Nederland! Het vriest dat het kraakt en echte schaatsliefhebbers dromen al over de tocht der tochten. Maak van dit weekend een echt winters weekend en trek de schaatsen uit de kast! DagjeWeg.NL geeft tips voor winterse dagjes uit!

Kunstijsbanen in Nederland

Schaatsen kan nu al op bijna elke sloot in Nederland. Maar ook als het niet vriest, is er altijd wel een kunstijsbaan in de buurt. In dit overzicht staan de ijsbanen in Nederland. Veel van deze ijsbanen zijn overdekt of half-overdekt. Dus ook een beetje sneeuw is geen ramp.

Kunstschaats

Weg dit weekend

Het is winter in Nederland! Sla een sjaal om, trek een maillot onder een broek aan en ga eropuit! Tijdens het struinen over het Boekenfestijn en de grootste vlooienmarkt van Nederland krijg je rode konen. En ook de Red Bull Crashed Ice mag je niet missen! Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend

Toppers onder de schaatsbanen

Pak die ijzers uit het vet en beleef je eigen elfstedentocht. En of je nu de nieuwe Sven Kramer bent of een houten klaas met een stoeltje, schaatsen is het leukste uitje van de winter. DagjeWeg.NL vond de meest bijzondere ijsbanen van Nederland. Schaats je mee?

Toppers

Winter Efteling

De Efteling kruipt dit weekend voor de laatste keer in zijn dikke winterjas en verwarmt het publiek met klassieke sprookjes en adembenemende attracties. Roodkapje heeft een dikke sjaal omgedaan en Langnek z'n neus is bevroren. Kom naar de Winter Efteling nu het nog kan!

Efteling

Nieuwste tips

Niet zo'n zin om te schaatsen? Ook dan is er genoeg leuks om te doen. Een sportieve dag in de natuur met Rhenen Outdoor, daar knap je van op! Kinderen leven zich helemaal uit in Kids City. Dat is één groot speelparadijs. Kom ook eens zeehondjes kijken op Texel bij Ecomare.

Met korting naar de Tuinbeurs

Sportieve outdooractiviteiten in Utrecht

Kids City

Zeehonden kijken bij Ecomare

Met korting naar de Tuinbeurs Sportieve outdooractiviteiten in Utrecht Kids City Zeehonden kijken bij Ecomare

Laatst gewijzigd: 2012-02-09 07:59:41 · Gepubliceerd: 2 februari 2012 - 195

Dit past bij 'Het is winter in Nederland!'