1

Roodkapje op de scooter

Moderne sprookjes in speeltuin de Holle Bolle Boom

Speeltuin de Holle Bolle Boom Nieuws door

archief oud artikel 21 februari 2012 Cultuur Tuitjenhorn, Noord-Holland Speeltuin de Holle Bolle Boom steekt in de voorjaarsvakantie sprookjes in een modern jasje. Want waarom gaat Roodkapje lopend naar oma terwijl ze ook op de scooter kan?

De meeste sprookjes zijn geschreven door de gebroeders Grimm. Maar hun kleinzoons vinden dat het tijd is voor verandering! In de voorjaarsvakantie staan de kleinzoons van de sprookjesbedenkers achter de draaitafel in speeltuin de Holle Bolle Boom. Daar battlen ze met elkaar én het publiek over het nu verder gaat met deze oude verhalen. Want waarom gaat Roodkapje lopend naar oma terwijl ze ook op de scooter kan? De Sprookjesbattle is in de voorjaarsvakantie te zien van maandag tot en met vrijdag, om 11:30 uur en om 14:30 uur in de voorjaarsvakantie die geldt voor Regio Noord. De toegang is gratis voor iedereen die de binnenspeeltuin van de Holle Bolle Boom bezoekt.

Speeltuin

Neem na de voorstelling ook even een kijkje in de speeltuin. Zowel binnen als buiten is hier genoeg te beleven! Binnen kun je klauteren naar het topje van de reuzenboom en er is ook een spannende glijbaan in het donker. Buiten is het één groot avontuur! Zoals een speurtocht door de hoge appelkisten waarbij je het labyrint moet doorstaan om weer een weg naar buiten te vinden. Ook is er een airtrampoline en een dertig meter lange kabelbaan. Ook is er nog een spetterende Water-Wereld. Fijne voorjaarsvakantie!

Neem na de voorstelling ook even een kijkje in de speeltuin

Laatst gewijzigd: 2012-02-21 16:13:09 · Gepubliceerd: 21 februari 2012 - 481