Vier de lente met een fair!

 deel via WhatsApp | Redactioneel door

Workshops, lekker eten en mode

20 maart 2012 Natuur Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de terrasjes stromen langzaam vol. De lente is in zicht! Bereid je voor op dit kleurrijke seizoen met een bezoekje aan een lentefair. Tientallen gezellige kraampjes in een prachtige omgeving, boordevol lekker eten en mooie spulletjes voor in de tuin of in huis.

Lente op een kasteel

Ook dit jaar viert Kasteel Heeswijk de lente met de Lifestyle Fair. Kom zomerse lekkernijen proeven, kies een nieuwe tuinset uit, of bemachtig een nieuw paar luchtige schoenen! De sfeervolle pagodestands maken het helemaal af. Ook zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals de Jack Russel-race, er vliegen roofvogels rond en Friese paarden dansen op muziek. Het is één groot feest op de Kasteel Fair! Bezoekers kunnen ook meedoen met een workshop of even binnenkijken in het Kasteelmuseum.

20, 21 en 22 april 2012

Duik het Lingebos in!

Geniet van het voorjaar, proef, wandel en shop de leukste, landelijke snuisterijen bij elkaar op de Voorjaarsfair Lentiade. Maak een wandeling door het Lingebos, bekijk een stijlvolle modeshow en krijg de voorjaarskriebels. Laat je kind niet thuis, er is hier genoeg te doen. Knutselworkshops, schminken, een speelbos en een fantastische kinderboerderij met vele knuffeldieren.

Maak ook eens een mooie wandeling langs de amandelbomen in Duitsland!

Laatst gewijzigd: 2012-04-23 09:56:25 · Gepubliceerd: 2012-03-19 10:38:44 - 1027