1

DagjeWeg.NL verrast met leuke uitjes

Lees de niewsbrief voor de nieuwste tips

Redactioneel door

archief oud artikel 29 maart 2012 Hij is er weer: de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL! Varen naar het Muiderslot, nieuwe attracties of een droog dagje speeltuin. Er is weer genoeg te doen. Veel leesplezier!

Onderweg met de GRAND Scénic

DagjeWeg.NL
Vakantie al geboekt?

Onderweg met de GRAND Scénic

Door de GRAND Scénic, met extra beenruimte en panoramisch dak, wordt de reis net zo leuk als de bestemming. En bij aanschaf van deze auto krijgt u nu €2.500,- extra inruilwaarde. Bereken uw voordeel op renault.nl. Bekijk de Renault Grand Scénic.

Kersverse attracties

DagjeWeg.NL ging op onderzoek uit en kreeg een adrenalinekick van de Nederlandse attractieparken! Met bijzondere shows, spectaculaire achtbanen en nieuwe sprookjes belooft het een spetterend jaar te worden.

Attracties

Dagje uit dit weekend

Het is weer bijna weekend. Maar wat is er deze week te doen? Geniet van een lekker stukje tomkommer uit een kas, vaar met de boot naar Muiderslot of ga op zoek naar de schat in Archeon. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend

Aapjes kijken voor een prikkie

De lente is ook begonnen in de dierentuinen. Alle dieren laten zich weer zien! Maar een dagje dierentuin is vaak nog best duur. DagjeWeg.NL vond goedkope alternatieven. Kom aapjes kijken of griezel van een vogelspin. Wie durft?

Dierentuin

Droog dagje speeltuin

Dit weekend wordt een stuk minder zonnig dan afgelopen week. Toch graag met de kinderen naar de speeltuin? DagjeWeg.NL heeft de oplossing: een indoor speeltuin! Ga op zoek naar goud bij SchatEiland Zeumeren of loop over een touwbrug in het Land van Jan Klaassen.

Speeltuin

Nieuwste tips

Nog vier tips van DagjeWeg.NL om je weekend compleet te maken!

Boerderij 't Platteland

Drouwenerzand Attractiepark

Chocolaterie De Lelie

Familie Paradijs Eede

Boerderij 't Platteland Drouwenerzand Attractiepark Chocolaterie De Lelie Familie Paradijs Eede

Laatst gewijzigd: 2012-04-10 08:17:34 · Gepubliceerd: 29 maart 2012 - 134

Dit past bij 'DagjeWeg.NL verrast met leuke uitjes'