1

Ambachtelijke bonbons en creatieve workshops




Ambachtelijke bonbons en creatieve workshops

Alsof er een engeltje piest op je tong, zo lekker zijn bonbons van Chocolaterie De Lelie. De Lelie behoort tot de top tien van chocolatiers in Nederland, en dat proef je! In deze ambachtelijke chocolaterie worden bonbons exclusief en met de hand gemaakt. Ook kun je hier zelf aan de slag als chocolatier, met leuke workshops!

Chocolaterie De Lelie

Van chocola word je gelukkig, dat komt door een bijzonder geluksstofje. Voor de echte liefhebbers organiseert De Lelie leuke workshops. Samen met collega's vrienden of familie aan de slag met chocola of marsepein. Kook je eigen bonbonvulling, spuit chocolaatjes vol, decoreer bonbons of maak een roos van marsepein. Er is ook een leuke workshop voor kinderen. In deze workshop gaan ze aan de slag met een zak vol vloeibare chocolade. Lukt het je om je eigen naam te schrijven of een hartje te maken? Lolly's maken kan ook. Alles wat je maakt, mag mee naar huis!

High tea

Nog wat langer genieten van die heerlijke chocola? Er zijn ook allerlei arrangementen mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van een workshop met een high tea, diner, rondvaart, stadswandeling of overnachting.

Voor allerlei leuke (groeps)arrangementen klikt u op het tabblad arrangementen bovenaan deze pagina.

Ambachtelijke bonbons en creatieve workshops in Delft leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.chocoladeworkshops.nl

Ambachtelijke bonbons en creatieve workshops
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.